PRODUSELE CU COLOSTRU


Colostru
Preț de cumparare distribuitor 23.40 €
Preț de vânzare recomandat 32.70 €
Codul produsului col01
Continutul pachetului 60 capsules
Descrierea produsului:
Suplimentul alimentar COLOSTRU, conține colostru de bovine. Bovine (vacă) Colostrul este primul lapte produs de glandele mamare după naștere. Colostrul este valabil pentru conținutul ridicat de agenți biologic activi, în special IgG imunoglobulină și factori de creștere,un asistent pentru îmbunătățirea sănătății.
Produs sub supraveghere farmaceutică.
Conținutul în greutate: 29 g ± 5% (60 capsule)
Substanțe active în 1 capsula: Colostrul IgG40 (400mg)
Compoziție: colostrude bovine, stearat de magneziu (glidant), compoziția de capsulă (gelatină, dioxid de titan).
Dozaj: 2 capsule pe zi (de preferat seara inainte de alimentatia cu lichid suficient).
Nu este destinat copiilor sub 3 ani vârstă, femei gravide sau care alăptează.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Produsul nu este destinat să înlocuiască o dietă variată, produsul nu este destinat să diagnosticheze, să trateze sau să prevină orice boală.
Conține lapte derivat din produse lactate.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Colostru + Vitamina D
Preț de cumparare distribuitor 29.20 €
Preț de vânzare recomandat 40.00 €
Codul produsului col02
Continutul pachetului 60
Descrierea produsului:
Are un efect pozitiv asupra absorbției și utilizării calciului și fosforului din alimente, sprijină oasele și dinții.
Colostrul ESSENS + Vitamina D poate fi folosit:
- pentru a întări și a optimiza sistemul imunitar
- pentru prevenirea bolilor inflamatorii
- pentru a accelera tratamentul inflamator bolile
- pentru a preveni decalcificarea organismului
- pentru a menține un conținut echilibrat de calciu în sânge
- pentru a preveni subțierea oaselor
- pentru a întări puterea oaselor și a dinților
- pentru a reduce tensiunea arterială ridicată
Ce este colostrul?
Colostrul este primul lapte produs de glandele mamare după naștere. Toate substanțele conținute în colostru ajută la imunitatea pasivă naturală, primind anticorpii gata făcuți. Colostrul ESSENS conține colostru de bovine (primul lapte produs de glandele mamare după naștere), care oferă cea mai înaltă calitate a colostrului ESSENS în comparație cu alte produse concurente de pe piață. Cea de-a doua producție de lapte conține 47% până la 53% imunoglobuline și mai puțin din celelalte substanțe valoroase. Conținutul lor este redus și cu alte randamente de lapte. Colostrul este valabil pentru conținutul ridicat de vitamine, minerale, micronutrienți, proteine, factori de creștere, inhibitori de protează și imunoglobuline (în special IgG imunoglobulină, care are un rol esențial în sistemul imunitar). Colostrul conține, de asemenea, anticorpi eficienți împotriva bacteriilor, a virușilor și a ciupercilor. De asemenea, conține lactoferina - o proteină multifuncțională, reducând inflamația în organism. Factorii de crestere influenteaza in mod pozitiv vindecarea ranilor, crearea de masa musculara, spori sistemul nervos si creste vitalitatea globala a organismului. De ce vitamina D
Colostrul ESSENS + Vitamina D conține vitamina D3 sub formă de colecalciferol, produs în mod natural din anumite alimente. Vitamina D are o gamă largă de efecte benefice. Susține sistemul imunitar, controlează acțiunile insulinei în pancreas și afectează pozitiv mușchiul inimii, tensiunea arterială, activitatea creierului și forța musculară globală. Acționează eficient asupra producției de citokine (proteine ​​de semnalizare), care au puternice efecte antiinflamatorii în organism. Vitamina D este esențială pentru absorbția calciului și a fosforului din intestin și reglează nivelul acestora în sânge. Fosforul și calciul sunt importante pentru structura oaselor și dinților și, prin urmare, vitamina D are un impact semnificativ asupra menținerii rezistenței acestora. Deficitul de vitamina D pe termen lung este asociat cu o slăbire globală a sistemului imunitar, osoase subțiri și carii dentare. Tensiune arterială crescută, nivel ridicat de colesterol din sânge sau reducerea producției de insulină.
Doza recomandată: 2 capsule pentru o zi (cel mai bine seara înainte de mâncare).
Ingrediente: Colostrul bovin, Provitamin D3, aditiv (stearat de magneziu), compoziția capsulelor (gelatină, dioxid de titan).
Conținutul pachetului: 60 capsule
Produs sub supraveghere farmaceutică
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Colostru + Curcumina
Preț de cumparare distribuitor 29.20 €
Preț de vânzare recomandat 40.00 €
Codul produsului col03
Continutul pachetului 60
Descrierea produsului:
datorită efectelor sale antioxidante ajută la bolile inflamatorii și face parte din tratamentul alternativ al cancerului .
Colostrul ESSENS + Curcumina poate fi folosit :
- pentru a întări și optimiza sistemul imunitar
- pentru prevenirea bolilor inflamatorii
- pentru a accelera tratamentul bolilor inflamatorii <
- pentru a îmbunătăți fluxul sanguin al mucoaselor, îmbunătățind astfel absorbția ingredientelor active în organism
- pentru a proteja celulele ADN împotriva daunelor cauzate de inflamație
- prevenirea bolilor de cancer
- ca parte a tratamentelor alternative ale bolilor canceroase în combinație cu tratamentul medical
- pentru a reduce rezistența celulelor canceroase la efectele radiațiilor în timpul radioterapiei
- pentru a reduce efectele creșterilor canceroase
Ce este colostrul?
Colostrul este primul lapte produs de glandele mamare după naștere. Toate substanțele conținute în colostru ajută puii să supraviețuiască în noul mediu, deoarece asigură o imunitate pasivă naturală, prin primirea de anticorpi gata făcuți împotriva infecției în primele săptămâni de viață. Colostrul ESSENS conține colostru de bovine (primul lapte produs de glandele mamare după naștere), care asigură cea mai înaltă calitate a colostrului ESSENS în comparație cu alte produse concurente de pe piață. Comparând cu primul randament, al doilea randament conține aproximativ 47% până la 53% imunoglobuline și mai puțin din celelalte substanțe valoroase. Conținutul lor este redus și cu alte randamente de lapte. Colostrul este valabil pentru conținutul ridicat de vitamine, minerale, micronutrienți, proteine, factori de creștere, inhibitori de protează și imunoglobuline (în special imunoglobulină IgG, care are un rol esențial în sistemul imunitar). Colostrul conține, de asemenea, anticorpi eficienți împotriva bacteriilor, a virușilor și a ciupercilor. De asemenea, conține lactoferina - o proteină multifuncțională, reducând inflamația în organism. Factorii de crestere influenteaza in mod pozitiv vindecarea ranilor, crearea de masa musculara, sporesc sistemul nervos si cresc vitalitatea generala a organismului.
De ce curcumina si piperina?
Curcumina este un extract dintr-o planta numita curcuma (Curcuma longa), originara din India. Este un colorant galben care face parte din turmeric. Există aproximativ 3,14% curcumină conținută în pulberea uscată de curcumă, care are un puternic efect antioxidant și antiinflamator, de aceea este foarte des folosit pentru un tratament alternativ al bolilor de cancer.
Piperina este un extract din fruct de piper negru care contribuie la circulația sanguină a membranelor mucoase și încetinește funcția enzimelor digestive. Aceasta provoacă o absorbție mai bună a curcuminei în organism și chiar până la douăzeci de ori eficacitatea mai mare a curcuminei, care astfel atinge efectul maxim în organism.
O doză zilnică eficientă este de 300 mg curcumină, care este practic imposibil de a obține de la alimentele convenționale.
Doza recomandată: 2 capsule pe zi (cel mai bine seara înainte de alimente cu o cantitate suficientă de apă ).
Ingrediente: Colostrul bovin, curcumina, aditiv (stearat de magneziu), compoziția capsulei (gelatină, dioxid de titan).
Conținutul pachetului: 60 capsule
Produs sub supraveghere farmaceutică
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Probiotice cu Colostru, 6buc.
Preț de cumparare distribuitor 14.85 €
Preț de vânzare recomandat 20.80 €
Codul produsului col72
Continutul pachetului 6
Descrierea produsului:
Suplimentul alimentar ESSENS Colostru Probiotice conține patru culturi probiotice alese - tulpini de microorganisme cu efecte benefice, inulină probiotică și colostru, care este sursa anticorpilor activi.
Pachetul este destinat pregătirea individuală a iaurtului "live" de înaltă calitate.
PROBIOTICS = organisme vii, care ajută la menținerea echilibrului florei microbiene intestinale * PREBIOTICS = sursa de energie pentru microorganismele de "iaurt" si bacteriile intestinale simbiotice
Iaurtul din probiotice / prebiotice Amestecul ESSENS apartine asa-numitelor "alimente functionale". Asta inseamna alimentele create din ingrediente naturale care, pe langa valoarea lor nutritiva, au un efect bun si pentru sanatatea consumatorului. Prin combinarea probelor ESSENS Colostru, imbogatite cu colostru si iaurt ESSENS Maker veți obține o oportunitate unică de a crea un iaurt cu adevărat sănătos bioactiv în cea mai înaltă calitate posibilă, ceea ce contribuie în mod natural la o manieră ideală și fără substanțe chimice suplimentare pentru a restabili echilibrul metabolic intern și pentru a crește sistemul imunitar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Set Probiotice cu Colostru
Preț de cumparare distribuitor 41.25 €
Preț de vânzare recomandat 57.70 €
Codul produsului scol01
Descrierea produsului:
Masina de iaurt + set de probiotice
Producătorul de iaurt ESSENS este extrem de ușor de utilizat, fără a fi necesară ajustarea, controlul sau supravegherea. Încălzirea este asigurată de încălzitorul inteligent PTC cu auto-reglare, garantând o siguranță maximă și, în același timp, o funcționare economică.
Producătorul de iaurt este fabricat în conformitate cu standardele Uniunii Europene, toate materialele utilizate sunt stabile, iar containerul pentru iaurt este fabricat din oțel inoxidabil de calitate superioară.
Caracteristici și parametri de bază:
- economie de energie de 20W, încălzire autonomă PTC
- recipient de oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru prepararea iaurtului cu un capac din plastic separat
- volumul total al recipientului 1,5 l (cu rezervă pentru amestecarea ușoară a amestecului probiotic în 1 l de lapte)
- design curat, cu o suprafață netedă și netedă pentru o întreținere ușoară
- capac transparent din plastic pentru monitorizarea preparării iaurtului
- dioda de control (indică starea "on")
Dimensiuni: Diametrul 214 mm, Înălțime 145 mm (Dimensiuni pachet: 223 × 223 × 242 mm)
Greutate: 0,91 kg (greutate pachet: 1,05 kg)
Pachetul include instrucțiuni în limba engleză.
ESSENS Colostru Probiotice conține patru culturi probiotice selectate (tulpini de microorganisme cu efecte benefice), inulină prebiotică și colostru, care este sursa de anticorpi eficienți.
Acest produs este destinat pregătirii personale a iaurtului de calitate "de înaltă calitate".
* PROBIOTICS = organisme vii care echilibrează microflora intestinală
(Streptococcus lactis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum)
PREBIOTICS = sursa de energie pentru microorganismele "iaurt" și bacteriile intestinale simbiotice
Iaurtul obținut din amestecul pre / prebiotic ESSENS este cunoscut ca un "produs alimentar funcțional". Aceasta înseamnă alimente produse din ingrediente naturale care, pe lângă valoarea lor nutritivă, au un efect benefic asupra sănătății consumatorului.
Conținutul pachetului:
6 plicuri / 10 g de amestec pe plic
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gel de Duș cu Colostru
Preț de cumparare distribuitor 5.30 €
Preț de vânzare recomandat 7.40 €
Codul produsului col14
Continutul pachetului 200 ml
Descrierea produsului:
Gelul de duș cu colostru pentru îngrijirea zilnică a corpului este potrivit pentru toate tipurile de piele. Conține colostru, ulei de cânepă și un amestec de ingrediente naturale selectate special. Toate ingredientele utilizate sunt biodegradabile și netoxice pentru mediu.
Colostru, conținut în gelul de duș, echilibrează flora microbiană și înlocuiește complet mătasea, ceea ce dă un sentiment de delicatețe și prospețime plăcută. Colostrul furnizează, de asemenea, ingredientele necesare pentru vitalitatea pielii și regeneră celulele pielii (efect anti-îmbătrânire).
Uleiul de cânepă încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, hidratează și înmoaie. De asemenea, are un puternic efect antiinflamator și antibacterian.
Funcția de spumare a gelului de duș asigură un ingredient relativ nou în piață - lauril poliglucosid. Este o substanță obținută din extracte de ulei de porumb și de cocos care produce spumă bogată, densă și foarte stabilă. Această combinație este ideală pentru persoanele cu piele sensibilă.
Gelul de duș are o capacitate ridicată de a elimina impuritățile de pe suprafața pielii, datorită substanțelor de spălare de calitate superioară, care au proprietăți auto-emulsifiante excelente. Acesta asigură o absorbție completă între două lichide nemiscibile (apă, ulei) și permite o amestecare ideală a acestor substanțe. Conținutul de glucoză din substanțele de spălare garantează cea mai mare ușoară moale a gelului de duș.
Datorită ingredientelor potrivite, gelul de duș nu are sensibilitate la duritatea apei. Aceasta conduce la menținerea eficientă a performanțelor excelente de curățare, deoarece nu există precipitații de componente insolubile de calciu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cremă Anti Celulită cu Colostru
Preț de cumparare distribuitor 7.25 €
Preț de vânzare recomandat 10.15 €
Codul produsului col15
Continutul pachetului 200 ml
Descrierea produsului:
Crema de celulita pentru ingrijirea zilnica a corpului este potrivita pentru toate tipurile de piele. Conține colostru, ulei de argan, unt de shea, extract de iederă, cofeină și ingredientul patentat Olivem. Ingredientele active conținute în cremă ajută în mod ideal la combaterea celulitei. Toate ingredientele utilizate sunt biodegradabile și astfel non-toxice pentru mediu.
Colostrul, conținut în gelul de duș, echilibrează flora microbiană și înlocuiește complet mătasea, ceea ce dă un sentiment de blândețe și prospețime plăcută. Colostrul furnizează, de asemenea, ingredientele necesare pentru vitalitatea pielii și regeneră celulele pielii (efect anti-îmbătrânire).
Uleiul de argan de la Rezervația Biosferei UNESCO din sud-vestul Marocului, aparține celui mai rar și cel mai scump țiței din lume. Se caracterizează printr-un procent ridicat de substanțe active care încetinesc procesul de îmbătrânire al celulelor pielii, făcându-l moale și hidratat. Acesta este adesea utilizat în tratamentul bolilor de piele complicate.
Untul de unt a fost făcut timp de secole în mod tradițional în Africa ecuatorială din fructele copacului Shea. Untul de shea hidratează perfect pielea, acționează împotriva îmbătrânirii premature, stimulează microcircularea celulelor pielii și protejează pielea împotriva efectelor adverse.
Extrasul de iu si cafeina accelereaza metabolismul lipidelor din piele, astfel suprimand efectiv aparitia celulitei, imbunatateste calitatea pielii si elimina inegalitatea.
Crema de celulita conține ingrediente premium Olivem de la cel mai important producător mondial de produse de înaltă calitate pe bază de ulei de măsline. Olivem creează cristale lichide într-o emulsie care are o influență dominantă asupra pielii pentru o absorbție ușoară, oferind o hidratare suficientă, rezistență la apă și un sentiment foarte plăcut după aplicarea cremei. Olivem are, de asemenea, o excelentă caracteristică auto-emulsifiantă, capacitatea unei amestecări ideale a două lichide imiscibile (apă, ulei).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cremă cu Colostru pentru Ingrijirea Corpului
Preț de cumparare distribuitor 7.25 €
Preț de vânzare recomandat 10.15 €
Codul produsului col16
Continutul pachetului 200 ml
Descrierea produsului:
Crema hidratantă pentru îngrijirea corporală zilnică este potrivită pentru toate tipurile de piele. Acesta conține colostru, ulei de argan, ulei erucic, unt de Shea, vitamina E, acid piroglutamic și ingredientul patentat Olivem. Ingredientele individuale hrănesc pielea și conferă elasticitate, netezime și hidratare în același timp. Toate ingredientele utilizate sunt biodegradabile și astfel non-toxice pentru mediu.
Colostrul, conținut în crema de corp, echilibrează flora microbiană și înlocuiește complet mătasea, ceea ce dă un sentiment de delicatețe și prospețime plăcută. Colostrul furnizează, de asemenea, ingredientele necesare pentru vitalitatea pielii și regeneră celulele pielii (efect anti-îmbătrânire).
Uleiul de argan de la Rezervația Biosferei UNESCO din sud-vestul Marocului, aparține celui mai rar și cel mai scump țiței din lume. Se caracterizează printr-un procent ridicat de substanțe active care încetinesc procesul de îmbătrânire al celulelor pielii, făcându-l moale și hidratat. Acesta este adesea utilizat în tratamentul bolilor de piele complicate.
Uleiul erucic este un ulei cosmetic estetic foarte pur produs pe bază naturală, bogat în vitamina E. Este un antioxidant natural care împiedică îmbătrânirea pielii, regenerează și îngrijește și pielea deshidratată.
Untul de unt a fost făcut timp de secole în mod tradițional în Africa ecuatorială din fructele copacului Shea. Untul de shea hidratează perfect pielea, acționează împotriva îmbătrânirii premature, stimulează microcircularea celulelor pielii și protejează pielea împotriva efectelor adverse.
Un acid piroglutamic (PCA) apare în mod natural în piele ca parte a factorului natural de hidratare, care este responsabil pentru hidratarea și elasticitatea adecvată a pielii. Are proprietăți hidrofile și higroscopice, menține apa în piele, hidratează, înmoaie și netezește.
Crema pentru îngrijirea corpului conține, de asemenea, ingrediente premium Olivem de la cel mai important producător mondial de produse de înaltă calitate pe bază de ulei de măsline. Olivem creează cristale lichide într-o emulsie care are o influență dominantă asupra pielii pentru o absorbție ușoară, oferind o hidratare suficientă, rezistență la apă și un sentiment foarte plăcut după aplicarea cremei. Olivem are, de asemenea, o excelentă caracteristică auto-emulsifiantă, capacitatea unei amestecări ideale a două lichide imiscibile (apă, ulei).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostra Cremă de Zi cu Colostru și Anti Imbatranire 
Preț de cumparare distribuitor 0.40 €
Preț de vânzare recomandat 0.40 €
Codul produsului cpl11s
Continutul pachetului 3 g
Descrierea produsului:
Îngrijire, hidratare, protecție, înmuiere
Crema de față care conține colostru natural și extracte speciale de alge pentru a face pielea fermă, hidratată și revigorată. Acțiunea intensivă a componentelor selectate cu atenție în cremă conferă pielii prospețimea dimineața și protecția de zi cu zi împotriva daunelor, sprijinind regenerarea celulelor pielii și eliminarea ridurilor. Îți pătează pielea.
Cremă inspirată de natură.
Utilizare: aplicați cremă pentru curățarea pielii și frecați-vă.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostra Cremă de Noapte cu Colostru și Anti Imbatranire 
Preț de cumparare distribuitor 0.40 €
Preț de vânzare recomandat 0.40 €
Codul produsului cpl12s
Continutul pachetului 3 g
Descrierea produsului:
Vitalite, hidratare, terapie intensiva Crema facială pentru regenerarea nocturnă a pielii, care conține substanțe care ajută la menținerea aspectului tânăr al pielii - colostru natural și ciclopeptidă patentată. Combinația selectivă a componentelor active îmbunătățește elasticitatea și rezistența celulelor pielii.
Cremă inspirată de natură, care încetinește procesul de îmbătrânire și asigură tenul proaspăt.
Utilizare: aplicați cremă pentru curățarea pielii și frecați-vă.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostra Lifting Ser cu Anti Imbătrânire și  Colostru
Preț de cumparare distribuitor 0.40 €
Preț de vânzare recomandat 0.40 €
Codul produsului cpl13s
Continutul pachetului 1 g
Descrierea produsului:
Netezire, regenerare, fermitate
Serul facial care conține colostru natural, acid hialuronic și Dermotenseur brevetat susține regenerarea colagenului și a filamentelor elastice, tonifică pielea. Serul lasă pielea mai moale, suplă și cu aspect natural.
Folosire: aplicați serul pe piele și frecați.
Recomandat să utilizați ca bază zi și noapte, în cazul în care dublează acțiunea anti-rid. Puteți, de asemenea, să o utilizați sub machiaj.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostra Gel pentru Ochi cu Colostru
Preț de cumparare distribuitor 0.40 €
Preț de vânzare recomandat 0.40 €
Codul produsului cpl14s
Continutul pachetului 1 g
Descrierea produsului:
Netezire, revigorant, frumusete Gel pentru ochi care conține colostru natural, extract de scoarță de cenușă și acid hialuronic. Gelul reduce inflamația și revigorează pielea din jurul ochilor. Consistența extrem de ușoară a gelului penetrează cu ușurință adânc în piele.
Folosire: se aplică o cantitate mică de gel sub ochi și se aplică prin atingerea ușoară în piele.
Utilizați dimineața și seara.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostra Tonic cu Anti Imbătrânire și Colostru
Preț de cumparare distribuitor 0.40 €
Preț de vânzare recomandat 0.40 €
Codul produsului cpl15s
Continutul pachetului 3 g
Descrierea produsului:
Îngrijire, revigorare, întărire
Tonicul din piele fără alcool conține colostru natural și Fiziogenil. Aplicând tonicul pielii veți face pielea hidratată și revigorată. Tonic este potrivit pentru îndepărtarea machiajului, lăsând zona feței și a gâtului curată și gata de aplicare pentru cremă. Pentru vitalitate dimineața sau îngrijire perfectă de seară.
Utilizare: utilizați tonicul facial pe un tampon cosmetic pentru a curăța delicat fața, gâtul și clivarea. Se poate aplica de mai multe ori pe zi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostra Sapun de Fata cu Colostru si Anti Imbătrânire 
Preț de cumparare distribuitor 0.40 €
Preț de vânzare recomandat 0.40 €
Codul produsului cpl16s
Continutul pachetului 3 g
Descrierea produsului:
Igienă, hidratare, îngrijire ușoară
Săpun ușor cu fața naturală, cu colostru natural, Aloe vera și alge marine. Combinația de substanțe active intensiv curăță delicat fața și gâtul, lăsând pielea hidratată și liberă de iritare. Dintr-o piele, nu contine coloranti. Folositi: aplicati sapun uscat pe pielea umeda si folositi o miscare circulara a degetelor pentru a spala pielea si uscati-o cu tampoane faciale sau clatiti cu apă.
Folosiți tonic pentru a curăți temeinic pielea.
Utilizați dimineața și seara.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostra Cremă de Zi Hidratantă cu Colostru 
Preț de cumparare distribuitor 0.40 €
Preț de vânzare recomandat 0.40 €
Codul produsului cpl17s
Continutul pachetului 3 g
Descrierea produsului:
Complet nou Colostru + Cremă de Zi. Produsele pure cosmetice naturale oferă o hidratare intensă, o regenerare perfectă și, mai presus de toate, o piele frumoasă și netedă.
Seria Colostru + Hidratarea Cosmetică a fost creată pe baza celor mai recente cercetări, cunoștințe și tendințe în domeniul cosmeticelor medicale premium. Nu conține substanțe care împovărează pielea, este pur naturală, este extrem de blândă pentru toate tipurile de piele și este optimă pentru cei sub 30 de ani.
O combinație potrivită de ingrediente naturale selectate cu atenție asigură hidratarea perfectă pe tot parcursul zilei, cremele sunt perfect absorbite de piele și fără senzație de senzație gras.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostra Cremă de Noapte Hidratantă cu Colostru 
Preț de cumparare distribuitor 0.40 €
Preț de vânzare recomandat 0.40 €
Codul produsului cpl18s
Continutul pachetului 3 g
Descrierea produsului:
Complet nou Colostru + Cremă de noapte. Produsele cosmetice pur naturale aduc hidratare intensă, regenerare perfectă și, mai presus de toate, piele frumoasă și netedă.
Seria Colostru + Hidratarea Cosmetică a fost creată pe baza celor mai recente cercetări, cunoștințe și tendințele în domeniul cosmeticelor medicale premium. Nu conține substanțe care împovărează pielea, este pur naturală, este extrem de blândă pentru toate tipurile de piele și este optimă pentru cei sub 30 de ani.
O combinație potrivită de ingrediente naturale selectate cu atenție asigură hidratarea perfectă pe tot parcursul zilei, cremele sunt perfect absorbite de piele și fără senzație de senzație gras.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cremă de Zi  cu Colostru și Anti Imbatranire 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl21
Continutul pachetului 50 ml
Descrierea produsului:
Crema facială, datorită componentelor atent selectate, reduce semnele de îmbătrânire, susține reînnoirea celulelor pielii și netezește ridurile.
Cremele noi sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și toate vârstele, totuși grupul de vârstă 30+ este cel mai bine beneficiat.
Este fără parabeni , după ce modificarea legislației nu a respectat deja legislația UE în vigoare.
În comparație cu rețeta inițială, noua formulă include un conținut crescut de colostru natural , care duce la îmbunătățirea efectelor pozitive, inclusiv: - Efectul factorilor de creștere - un efect pozitiv asupra regenerării celulelor pielii
- Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidază - prevenirea bolilor inflamatorii și a iritației pielii - Efecte pozitive ale fosfolipidelor (grăsimi și acizi organici), care, în special, permit o penetrare mai ușoară a ingredienților activi si stratul exterior al pielii și formarea filmului lipidic (strat subțire înrăutățind în mod substanțial evaporarea apei din piele) Cremele sunt în continuare alcătuite din Aloe Vera și ulei de macadamia , care sunt cunoscuți ca antioxidanți puternici și pentru prevenirea deteriorării membranelor celulare. Aplicare: Aplicați crema în fiecare dimineață pentru a curăța pielea și frecați ușor.
Aceasta este o cosmetică naturală pură.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cremă de Zi Parfumată cu Colostru și Anti Imbatranire 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl21p
Continutul pachetului 50 ml
Descrierea produsului:
Crema de fata, datorită componentelor atent selectate, reduce semnele de îmbătrânire, susține reînnoirea celulelor pielii și netezește ridurile.
Cremele noi sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și toate vârstele, totuși grupul de vârstă 30+ este cel mai bine beneficiat.
Este fără parabeni , după ce modificarea legislației nu a respectat legislația UE actuală.
În comparație cu rețeta inițială, noua formulă include un conținut crescut de colostru natural care conduce la creșterea efectelor pozitive, inclusiv: - Efectul factorilor de creștere - un efect pozitiv asupra regenerării celulelor pielii - Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidază - prevenirea bolilor inflamatorii și iritarea pielii
Efecte pozitive ale fosfolipidelor (grăsimi și acizi organici), care, în special, permit o penetrare mai ușoară a ingredientele stratul exterior al pielii și formarea filmului lipidic (strat subțire înrăutățind în mod substanțial evaporarea apei din piele)
Cremele sunt în continuare alcătuite din Aloe Vera și ulei de macadamia , care sunt cunoscuți ca antioxidanți puternici și pentru prevenirea deteriorării membranelor celulare. Aplicare: Aplicați crema în fiecare dimineață pentru a curăța pielea și frecați ușor.
ACEASTA ESTE UN PRODUS COSMETIC NATURAL IC. **
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cremă de Noapte cu Colostru și Anti Imbatranire 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl22
Continutul pachetului 50 ml
Descrierea produsului:
Crema facială pentru regenerarea nocturnă a pielii reduce semnele de îmbătrânire, datorită ciclopeptidei naturale care îmbunătățește efectiv elasticitatea și fermitatea celulelor pielii.
Cremele noi sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și toate vârstele, cu toate acestea, grupul de vârstă 30+ este cel mai bine beneficiat.
Fără parabeni , după ce modificarea legislației nu a respectat legislația UE actuală.
Comparativ cu rețeta inițială, noua formulă include un conținut crescut Colostrul natural , care conduce la sporirea efectelor pozitive, inclusiv:
- Efectul factorilor de creștere - un efect pozitiv asupra regenerării celulelor pielii
- Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidazei - prevenirea bolilor inflamatorii și a iritației pielii
- Efectele pozitive ale fosfolipidelor (grăsimi și acizi organici), care n special permite o penetrare mai usoara a ingredientelor active stratul exterior al pielii si formarea peliculei lipidice (stratul subtire incetinind in mod substantial evaporarea apei din piele)
Cremele sunt in continuare incluse ulei de Aloe Vera si macadamia , care sunt cunoscuti ca antioxidanti puternici si pentru a preveni deteriorarea membranelor celulare.
Aplicatie: Aplicati crema in fiecare dimineata curata pielea si frecati usor.
Aceasta este o cosmetica pur naturale.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cremă de Noapte Parfumată cu Colostru și Anti Imbatranire 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl22p
Continutul pachetului 50 ml
Descrierea produsului:
Crema facială pentru regenerarea nocturnă a pielii reduce semnele de îmbătrânire, datorită ciclopeptidei naturale care, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea celulelor pielii.
Cremele noi sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și toate vârstele, cu toate acestea, grupul de vârstă 30+ este cel mai bine beneficiat.
Este fără parabeni , după ce modificarea legislației nu a respectat legislația UE actuală.
În comparație cu rețeta inițială, noua formulă include o creștere conținutul de colostru natural , care conduce la creșterea efectelor pozitive, inclusiv:
- Efectul factorilor de creștere - un efect pozitiv asupra regenerării celulelor pielii
- Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidazei - prevenirea bolilor inflamatorii și iritarea pielii
- Efecte pozitive ale fosfolipidelor (grăsimi și acizi organici) , care, în special, permit o penetrare mai ușoară a ingredientelor active ale stratului exterior al pielii și formarea peliculei lipidice (strat subțire care încetinește în mod substanțial evaporarea apei din piele)
Cremele sunt în plus, conținând ulei de Aloe Vera și macadamia , care sunt cunoscuți ca antioxidanți puternici și pentru prevenirea deteriorării membranelor celulare. Aplicație: Aplicați crema în fiecare zi dimineață pentru a curăța pielea și freca ușor.
Aceasta este o cosmetică pur naturală.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lifting Ser cu Colostru și Anti Imbătrânire 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl23
Continutul pachetului 30 ml
Descrierea produsului:
Netezirea, regenerare, întărirea
Serul facial care conține colostru natural, acid hialuronic și Dermotenseur brevetat susțin regenerarea colagenului și a filamentelor elastice, tonifică pielea. Serul va lăsa pielea mai moale, suplă și cu aspect natural.
Utilizați: aplicați serul pe piele și frecați-l.
Recomandat să utilizați ca bază în crema de zi și de noapte în cazul în care acesta dublează acțiunea anti-rid. De asemenea, puteți folosi sub machiaj.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lifting Ser Parfumat cu Colostru și Anti Imbătrânire 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl23p
Continutul pachetului 30 ml
Descrierea produsului:
Netezire, regenerare, întărire
Serul facial care conține colostru natural, acid hialuronic și Dermotenseur brevetat susțin regenerarea colagenului și a filamentelor elastice, tonifică pielea.
Serul va lăsa pielea mai moale, suplă și cu aspect natural.
Utilizați: aplicați serul pe piele și frecați-l.
Recomandat să utilizați ca bază în crema de zi și de noapte în cazul în care acesta dublează < br /> acțiune anti-rid. De asemenea, puteți folosi sub machiaj.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gel pentru Ochi cu Colostru și Anti Imbătrânire 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl24
Continutul pachetului 30 ml
Descrierea produsului:
Netezire, revigorant, frumusete
Gel pentru ochi care conține colostru natural, extract de scoarță de cenușă și acid hialuronic. Gelul reduce inflamația și revigorează pielea din jurul ochilor. Consistența extrem de ușoară a gelului penetrează cu ușurință adânc în piele.
Utilizați: aplicați o cantitate mică de gel sub ochi și aplicați prin atingerea ușoară a pielii.
Utilizați dimineața și seara.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gel pentru Ochi Parfumat cu  Colostru și Anti Imbătrânire 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl24p
Continutul pachetului 30 ml
Descrierea produsului:
Netezire, revigorant, frumusete
Gel pentru ochi care conține colostru natural, extract de scoarță de cenușă și acid hialuronic. Gelul reduce inflamația și revigorează pielea din jurul ochilor. Consistența extrem de ușoară a gelului penetrează cu ușurință adânc în piele.
Utilizați: aplicați o cantitate mică de gel sub ochi și aplicați prin atingerea ușoară a pielii.
Utilizați dimineața și seara.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tonic cu Colostru si Anti Imbătrânire 
Preț de cumparare distribuitor 14.85 €
Preț de vânzare recomandat 20.80 €
Codul produsului cpl25
Continutul pachetului 150 ml
Descrierea produsului:
Îngrijirea, revigorarea, întărirea
Tonicul din piele fără alcool conține colostru natural și Fiziogenil. Aplicând tonicul pielii veți face pielea hidratată și revigorată. Tonic este potrivit pentru îndepărtarea machiajului, lăsând zona feței și a gâtului curată și gata pentru cremă .Pentru vitalitate dimineața sau îngrijire perfectă si seara.
Utilizare: utilizați tonicul facial pe un tampon cosmetic pentru a curăța blând fața, gâtul și clivarea.
Poate fi aplicată mai multe ori pe zi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tonic Parfumat cu Colostru si Anti Imbătrânire 
Preț de cumparare distribuitor 14.85 €
Preț de vânzare recomandat 20.80 €
Codul produsului cpl25p
Continutul pachetului 150 ml
Descrierea produsului:
Îngrijirea, revigorarea, întărirea
Tonicul din piele fără alcool conține colostru natural și Fiziogenil. Aplicând tonicul pielii veți face pielea hidratată și revigorată.
Tonic este potrivit pentru îndepărtarea machiajului, lăsând zona feței și a gâtului curată și gata pentru cremă.
Pentru vitalitate dimineața sau îngrijire perfectă a seara.
Utilizare: utilizați tonicul facial pe un tampon cosmetic pentru a curăța blândfața, gâtul și clivarea.
Poate fi aplicată mai multe ori pe zi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sapun de Fata cu Colostru si Anti Imbătrânire 
Preț de cumparare distribuitor 14.85 €
Preț de vânzare recomandat 20.80 €
Codul produsului cpl26
Continutul pachetului 150 ml
Descrierea produsului:
Igiena, hidratarea, îngrijirea ușoară
Săpun ușor cu fața naturală, cu colostru natural, Aloe vera și alge marine. Combinația de substanțe active intensivă încă ușoară curăță fața și gâtul, lăsând pielea hidratată și liberă de la iritare.Nu conține coloranți. Folosiți: aplicați săpunul ușor pe pielea umedă și utilizați mișcarea circulară a degetelor pentru a spăla pielea și a vă spălați cu tampoane sau clătiți cu apă .
Utilizați tonic pentru a curăța bine pielea.
Utilizați și dimineața și seara.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sapun de Fata Parfumat cu Colostru si Anti Imbătrânire 
Preț de cumparare distribuitor 14.85 €
Preț de vânzare recomandat 20.80 €
Codul produsului cpl26p
Continutul pachetului 150 ml
Descrierea produsului:
Igiena, hidratare, îngrijire ușoară
Săpun lejer cu fața naturală, cu colostru natural, Aloe vera și alge marine.
Combinația de substanțe active intensivă încă ușoară curăță fața și gâtul, lăsând pielea hidratată și liberă
de la iritare,nu conține coloranți. Utilizați: aplicați săpunul ușor pe pielea umedă și utilizați mișcarea circulară a degetelorpentru a spăla pielea și a vă spălați cu tampoane sau clătiți cu apă .
Utilizați tonic pentru a curăța bine pielea.
Utilizați dimineața și seara.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cremă de Zi Hidratantă cu Colostru 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl27
Continutul pachetului 50
Descrierea produsului:
Complet nou Colostrum + Cremă de Zi. Produsele cosmetice naturale aduc o hidratare intensa, o regenerare perfecta si, mai presus de toate, o piele frumoasa si neteda.
Fața este expusă la multe efecte adverse pe parcursul zilei, devine obosit și se formează cu ușurință riduri.
Seria Colostrum + Hidratarea Cosmetică a fost creată pe baza celor mai recente cercetări, cunoștințe și tendințe în domeniul cosmeticelor medicale premium. Nu conține substanțe care împovărează pielea, este pur naturală, este extrem de blândă pentru toate tipurile de piele și este optimă pentru cei sub 30 de ani. O combinație potrivită de ingrediente naturale selectate cu atenție asigură hidratarea perfectă pe tot parcursul zilei, cremele sunt perfect absorbite de piele și fără senzație de senzație gras.
Ce bonusuri fac principalele ingrediente ale cremelor de hidratare?
Colostrul ESSENS , obținut exclusiv din prima producție de lapte, are un conținut ridicat de vitamine, minerale, oligoelemente și imunoglobuline și este utilizat în cosmetice pentru efectele sale benefice asupra celulelor pielii. Efectul factorilor de creștere are un efect pozitiv asupra regenerării și are un puternic efect anti-îmbătrânire. Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidazei inhibă bolile inflamatorii și iritarea pielii. Efectele pozitive ale fosfolipidelor permit o penetrare mai ușoară a substanțelor active în stratul superior al pielii și formarea ulterioară a filmului lipidic (un strat subțire care împiedică evaporarea apei din piele). Acidul hialuronic este o substanță care apare în mod natural în țesuturile organismelor vii, contribuind în mare măsură la realizarea și menținerea aspectului tânăr al pielii datorită capacității de a se lega de o cantitate de apă care este mai mult decât greutatea sa moleculară. Prin urmare, este unul dintre factorii decisivi pentru hidratarea și menținerea suplă a pielii. Ectoin® este o moleculă naturală patentată de o știință germană de vârf și compania de tehnologie. Inspirația pentru crearea sa se bazează pe bacterii deșertice capabile să supraviețuiască fluctuațiilor enorme de căldură. Această abilitate a fost utilizată pentru a menține apa în piele pentru o lungă perioadă de timp și încetinește evaporarea acesteia. Astfel, Ectoin® intareste rezistenta pielii la stresul de temperatura si mentine pielea hidratata pentru o lunga perioada de timp.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cremă de Zi Hidratantă Parfumată cu Colostru 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl27p
Continutul pachetului 50
Descrierea produsului:
Complet nou Colostru + Cremă de Zi. Produsele cosmetice naturale aduc o hidratare intensa, o regenerare perfecta si, mai presus de toate, o piele frumoasa si neteda.
Fața este expusă la multe efecte adverse pe parcursul zilei, devine obosit și se formează cu ușurință ridurile.
Seria Colostrum + Hidratarea Cosmetică a fost creată pe baza celor mai recente cercetări, cunoștințe și tendințe în domeniul cosmeticelor medicale premium. Nu conține substanțe care împovărează pielea, este pur naturală, este extrem de blândă pentru toate tipurile de piele și este optimă pentru cei sub 30 de ani. O combinație potrivită de ingrediente naturale selectate cu atenție asigură hidratarea perfectă pe tot parcursul zilei, cremele sunt perfect absorbite de piele și fără senzație de senzație gras.
Ce bonusuri fac ingredientele principale ale cremelor de hidratare?
Colostrul ESSENS , obținut exclusiv din primul randament al laptelui, are un conținut ridicat de vitamine, minerale, oligoelemente și imunoglobuline și este utilizat în cosmetice pentru efectele sale benefice asupra celulelor pielii. Efectul factorilor de creștere are un efect pozitiv asupra regenerării și are un puternic efect anti-îmbătrânire. Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidazei inhibă bolile inflamatorii și iritarea pielii. Efectele pozitive ale fosfolipidelor permit o penetrare mai ușoară a substanțelor active în stratul superior al pielii și formarea ulterioară a filmului lipidic (un strat subțire care împiedică evaporarea apei din piele). Acidul hialuronic este o substanță care apare în mod natural în țesuturile organismelor vii, contribuind în mare măsură la realizarea și menținerea aspectului tânăr al pielii datorită capacității de a se lega de o cantitate de apă care este mai mult decât greutatea sa moleculară. Prin urmare, este unul dintre factorii decisivi pentru hidratarea și menținerea suplă a pielii. Ectoin® este o moleculă naturală patentată de o știință germană de vârf și compania de tehnologie. Inspirația pentru crearea sa se bazează pe bacterii deșertice capabile să supraviețuiască fluctuațiilor enorme de căldură. Această abilitate a fost utilizată pentru a menține apa în piele pentru o lungă perioadă de timp și încetinește evaporarea acesteia. Astfel, Ectoin® intareste rezistenta pielii la stresul de temperatura si mentine pielea hidratata pentru o lunga perioada de timp.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cremă de Noapte Hidratantă cu Colostru 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl28
Continutul pachetului 50
Descrierea produsului:
Complet nou Colostru + Cremă de noapte. Produsele cosmetice naturale aduc o hidratare intensa, o regenerare perfecta si, mai presus de toate, o piele frumoasa si neteda.
Fața este expusă la multe efecte adverse pe parcursul zilei, devine obosit și se formează cu ușurință ridurile.
Seria Colostru + Hidratarea Cosmetică a fost creată pe baza celor mai recente cercetări, cunoștințe și tendințe în domeniul cosmeticelor medicale premium. Nu conține substanțe care împovărează pielea, este pur naturală, este extrem de blândă pentru toate tipurile de piele și este optimă pentru cei sub 30 de ani. O combinație potrivită de ingrediente naturale selectate cu atenție asigură hidratarea perfectă pe tot parcursul zilei, cremele sunt perfect absorbite de piele și fără senzație de senzație gras.
Ce bonusuri fac ingredientele principale ale cremelor de hidratare?
Colostrul ESSENS , obținut exclusiv din primul randament al laptelui, are un conținut ridicat de vitamine, minerale, oligoelemente și imunoglobuline și este utilizat în cosmetice pentru efectele sale benefice asupra celulelor pielii. Efectul factorilor de creștere are un efect pozitiv asupra regenerării și are un puternic efect anti-îmbătrânire. Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidazei inhibă bolile inflamatorii și iritarea pielii. Efectele pozitive ale fosfolipidelor permit o penetrare mai ușoară a substanțelor active în stratul superior al pielii și formarea ulterioară a filmului lipidic (un strat subțire care împiedică evaporarea apei din piele). Acidul hialuronic este o substanță care apare în mod natural în țesuturile organismelor vii, contribuind în mare măsură la realizarea și menținerea aspectului tânăr al pielii datorită capacității de a se lega de o cantitate de apă care este mai mult decât greutatea sa moleculară. Prin urmare, este unul dintre factorii decisivi pentru hidratarea și menținerea suplă a pielii. Ectoin® este o moleculă naturală patentată de o știință germană de vârf și compania de tehnologie. Inspirația pentru crearea sa se bazează pe bacterii deșertice capabile să supraviețuiască fluctuațiilor enorme de căldură. Această abilitate a fost utilizată pentru a menține apa în piele pentru o lungă perioadă de timp și încetinește evaporarea acesteia. Astfel, Ectoin® intareste rezistenta pielii la stresul de temperatura si mentine pielea hidratata pentru o lunga perioada de timp.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cremă de Noapte Hidratantă Parfumată cu Colostru 
Preț de cumparare distribuitor 27.30 €
Preț de vânzare recomandat 38.20 €
Codul produsului cpl28p
Continutul pachetului 50
Descrierea produsului:
Complet nou Colostru + Cremă de noapte. Produsele cosmetice naturale aduc o hidratare intensa, o regenerare perfecta si, mai presus de toate, o piele frumoasa si neteda.
Fața este expusă la multe efecte adverse pe parcursul zilei, devine obosit și se formează cu ușurință ridurile.
Seria Colostru + Hidratarea Cosmetică a fost creată pe baza celor mai recente cercetări, cunoștințe și tendințe în domeniul cosmeticelor medicale premium. Nu conține substanțe care împovărează pielea, este pur naturală, este extrem de blândă pentru toate tipurile de piele și este optimă pentru cei sub 30 de ani. O combinație potrivită de ingrediente naturale selectate cu atenție asigură hidratarea perfectă pe tot parcursul zilei, cremele sunt perfect absorbite de piele și fără senzație de senzație gras.
Ce bonusuri fac ingredientele principale ale cremelor de hidratare?
Colostrul ESSENS , obținut exclusiv din primul randament al laptelui, are un conținut ridicat de vitamine, minerale, oligoelemente și imunoglobuline și este utilizat în cosmetice pentru efectele sale benefice asupra celulelor pielii. Efectul factorilor de creștere are un efect pozitiv asupra regenerării și are un puternic efect anti-îmbătrânire. Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidazei inhibă bolile inflamatorii și iritarea pielii. Efectele pozitive ale fosfolipidelor permit o penetrare mai ușoară a substanțelor active în stratul superior al pielii și formarea ulterioară a filmului lipidic (un strat subțire care împiedică evaporarea apei din piele). Acidul hialuronic este o substanță care apare în mod natural în țesuturile organismelor vii, contribuind în mare măsură la realizarea și menținerea aspectului tânăr al pielii datorită capacității de a se lega de o cantitate de apă care este mai mult decât greutatea sa moleculară. Prin urmare, este unul dintre factorii decisivi pentru hidratarea și menținerea suplă a pielii. Ectoin® este o moleculă naturală patentată de o știință germană de vârf și compania de tehnologie. Inspirația pentru crearea sa se bazează pe bacterii deșertice capabile să supraviețuiască fluctuațiilor enorme de căldură. Această abilitate a fost utilizată pentru a menține apa în piele pentru o lungă perioadă de timp și încetinește evaporarea acesteia. Astfel, Ectoin® intareste rezistenta pielii la stresul de temperatura si mentine pielea hidratata pentru o lunga perioada de timp.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Set ESSENS cu Colostru 
Preț de cumparare distribuitor 130.00 €
Preț de vânzare recomandat 182.00 €
Codul produsului cpl91
Descrierea produsului:
Colostru + cosmetice au fost create pe baza celor mai noi cercetări, cunoștințe și tendințe în domeniul cosmeticelor de sănătate premium. Nu conține substanțe care împovărează, este pur naturală și optimă pentru toate tipurile de piele. Oferă cele mai mari beneficii grupului de vârstă 30+. O combinație potrivită de componente naturale alese cu atenție are o influență benefică asupra regenerării celulelor pielii și un efect activ anti-îmbătrânire. ESSENS Colostru + Set în versiune non-parfumată conține urmatoarele produse:
- ESSENS Colostru + Cremă de zi anti-îmbătrânire - consolidează și asigură o protecție intensă pe parcursul întregii zile
- ESSENS Colostru + Cremă de noapte anti-îmbătrânire - înmoaie ridurile, hidratează și oferă regenerare intensă pe timp de noapte
- ESSENS Colostru + Anti Aging Lifting Serum - netezește ridurile, tonulează pielea și o păstrează moale și neted
- ESSENS Colostru + Anti Aging Eye Gel - reduce pungile sub ochii și se reîmprospătează în jurul ochilor
- ESSENS Colostru + Anti Aging Tonic - îndepărtează eficient murdăria, tonurile de piele și hidrații
- ESSENS Colostru + Anti Aging Face Săpun Ușor - îndepărtează eficient murdăria și are anti-inflamatorii și efecte anti-inflamatorii
- Gentută cosmetică Colostru +
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Set Parfumat ESSENS cu Colostru 
Preț de cumparare distribuitor 130.00 €
Preț de vânzare recomandat 182.00 €
Codul produsului cpl91p
Descrierea produsului:
Colostru + cosmetice au fost create pe baza celor mai noi cercetări, cunoștințe și tendințe în domeniul cosmeticelor de sănătate premium. Nu conține substanțe care împovărează, este pur naturală și optimă pentru toate tipurile de piele. Oferă cele mai mari beneficii grupului de vârstă 30+. O combinație potrivită de componente naturale alese cu atenție are o influență benefică asupra regenerării celulelor pielii și un efect activ anti-îmbătrânire.
In varianta parfumata contine urmatoarele produse:
- ESSENS Colostru + Cremă de zi anti-îmbătrânire - consolidează și oferă o protecție intensă pe parcursul întregii zile
- ESSENS Colostru + Cremă de noapte anti-îmbătrânire - înmoaie ridurile , hidratează și asigură o regenerare intensă pe timp de noapte
- ESSENS Colostru + Anti Aging Lifting Serum - netezește ridurile, tonifică pielea și o păstrează moale și neted
- ESSENS Colostru + Anti Aging Eye Gel - reduce pungile sub ochi și, de asemenea, se reîmprospătează în jurul ochilor
- ESSENS Colostru + Anti Aging Tonic - îndepărtează eficient murdăria, tonurile pielii și hidratanților
- ESSENS Colostru + Anti Aging Face Săpun Ușor - elimină în mod eficient murdăria și are efecte calmante și antiinflamatoare
- Gentută cosmetică Colostru +
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Set Mostre 8 buc. (4x3g+2x1g) cu Colostru
Preț de cumparare distribuitor 3.20 €
Preț de vânzare recomandat 3.20 €
Codul produsului cpl99
Descrierea produsului:
Setul conține:
-1x Cremă de zi anti-îmbătrânire de probă 3 g
-1x Cremă de hidratare de zi de probă 3 g
-1x Exemplu Crema de noapte anti-îmbătrânire 3 g
-1x Cremă hidratantă de noapte proaspătă 3 g
-1x Sampon anti-îmbătrânire ușoară de față 3 g
-1x Anti-îmbătrânire probă Eye Gel 1 g
-1x Tampon anti-îmbătrânire de probă 3 g
-1x Ser anti-îmbătrânire de probă 1g