FAQ

INTREBARI si RASPUNSURI DESPRE COLOSTRU, ALOE VERA, 
PRODUSELE FARMACEUTICE si APARATUL MAKER PENTRU IAURT 
  
INTREBARI  SI  RASPUNSURI  DESPRE  COLOSTRU
Essens Colostrum se colectează, de regulă, de la primul randament (prima producție de lapte în momentul în care se naște vițelul). 
De obicei, două producții de lapte se produc în primele 12 ore. Cel de-al doilea randament al laptelui conține, totuși, aproximativ 47% până la 53% mai puține imunoglobuline decât primul și cu randamente ulterioare conținutul este redus în continuare. Prin urmare, dacă concurența garantează primele 12 ore, ele renunță la randamente ulterioare. Cu ESSENS Colostrum garantăm că sursa noastră este exclusiv din primul randament al laptelui.
Primul randament al colostrului este colectat într-un container special sigilat, care apoi este ușor răcit super-la o temperatură de -9 ° C, pentru a evita contaminarea materiei prime. La această temperatură, se stochează ulterior (până la 5 zile) la fiecare fermă de creștere, cu care cooperăm înainte de a fi colectată de producători.
O vacă produce, de obicei, aproximativ 4 litri de lapte (sau colostru) pe randament. Se observă că un vițel după naștere consumă de obicei aproximativ un litru din volumul producției de lapte. Containerele noastre pentru colectarea colostrului au un volum de 3 l, lăsând astfel o cantitate suficientă pentru nevoile unui vițel. Randamentele suplimentare de lapte rămân numai pentru îngrijirea mamei în beneficiul vițelului ei.
ESSENS Colostrul nu suferă pasteurizare. 
După transportul către fabricant, toate recipientele sunt aduse la temperatura camerei și fiecare este supus analizei chimice 
- Se determină conținutul de proteine, care verifică, de asemenea, că este un prim randament. 
- Sunt identificate eventualele inhibiții (reziduuri de antibiotice în cazul fiecărei vaci tratate) și dacă analiza este pozitivă (în cazul colostrului ESSENS, toleranța este zero), recipientul nu este eliberat pentru prelucrare ulterioară. 
- Apoi se măsoară pH-ul
- Microbiologia este testată în continuare unde sunt evaluate parametrii microbiologici (număr total de microorganisme, drojdii și mucegaiuri, Salmonella, Listeria, E. coli și germeni coliformi) + analiză (materie uscată, proteină totală, lactoză, conținut de grăsimi și IgG). Ceea ce este decisiv pentru consumatori este valoarea imunoglobulinei G (IgG). Cu ESSENS Colostrum nu poate fi mai mic de 41%. 
- Apoi, conținutul de containere, care au îndeplinit controlul strict, este amestecat.
- După această microfiltrare (duplicare de verificare), care este un proces perfect, dar delicat de îndepărtare a contaminanților (agenți patogeni), menținând în același timp toate componentele valoroase ale colostrului. Principiul microfiltrare este acela că moleculele de contaminanți au un volum mai mare și astfel sunt capturate prin filtrare. Pe baza aceluiași fapt, moleculele de grăsimi în exces sunt de asemenea captate (procesul de degresare). 
- Următoarea etapă este uscarea prin pulverizare, la capătul căruia se colectează colostrul într-o stare de pulbere într-un recipient de colectare. 
- Apoi urmează o omogenizare, care este amestecarea împreună a mai multor loturi de producție (aproximativ trei zile de producție).
ESSENS Colostrum se mândrește cu faptul că produsul final păstrează un conținut natural de cazeină. Testele de laborator și cercetările arată că colostrul de bovine neprelucrat conține 15% proteine ​​din care 70% este cazeină. Pe lângă conținutul ridicat de proteine, cazeina este, de asemenea, o sursă de spectru larg de aminoacizi (20 de tipuri). Acești aminoacizi sunt necesari pentru formarea și regenerarea masei musculare. Împreună cu factorii de creștere din colostru, ele asigură reînnoirea celulară a tuturor țesuturilor corporale (excluzând țesutul cerebral). Fără cazeină, produsul rezultat pierde această capacitate.
Pentru a înțelege corect procesele de certificare cu suplimente alimentare cum ar fi capsulele cu colostru sau geluri pentru a bea cu Aloe Vera, este necesar să știți că există două niveluri de certificare. 
- În primul rând, există certificarea materiilor prime (colostru, gel de suc de Aloe Vera), aceasta fiind absolut crucială și cea mai importantă. 
- În al doilea rând, există certificarea produsului în sine, unde în multe cazuri este posibilă obținerea acestei certificări, fără ca produsul să fie produs din ingrediente perfecte și de calitate. În cazul în care companiile concurente prezintă certificarea produsului final emise de o companie de certificare privată, aceasta nu înseamnă că materiile prime inițiale sunt de înaltă calitate și acest lucru nu reușește nici măcar să dovedească sursa de materii prime.
Producția noastră este acoperită de compania Ingredia, care, în producția de colostru, este un partener exclusiv al companiei Ekomilk care, la rândul său, este singurul producător de colostru în Republica Cehă care deține identificarea producătorilor (CZ 704) gestionați în fiecare țară a UE de către ministerul său relevant al agriculturii, fiind o instituție non-comercială independentă (certificarea nu poate fi cumpărată). Prin urmare, identificarea este gestionată de Uniunea Europeană, în care titularul este înregistrat în întregul sistem european al entităților juridice supuse controlului calității, fabricării și proceselor tehnologice cu verificări periodice și monitorizare continuă. Ingredia, în producția de colostru, este de asemenea partenerul exclusiv al companiei Favea care, la rândul său, ca o companie farmaceutică (producător de produse farmaceutice)
Produsul nostru final ESSENS Colostrum este înregistrat și certificat în cadrul Ministerului Agriculturii al Republicii Cehe. Această certificare declară în mod clar și oficial compoziția produsului, în special conținutul de IgG. Procesul de producție al ESSENS Colostrum este supus unei inspecții continue de către Serviciile Veterinare și Autoritatea Cehă de Inspecție Agricolă și Alimentară.
Colostrul nu conține gluten (glutenul este o proteină conținută în cereale, care nu apare în mod natural în lapte).
Colostrul este obținut din vaca păstrată în regiunea Moravia-Silezia, de la fermierii contractați aflați sub supraveghere veterinară continuă. Vacile mănâncă alimente standard conform cerințelor schemelor de hrănire obișnuite.
Încercați să luați colostru după mese.
Conținutul este minim și colostrul nu are efect asupra dozei de vitamine sau minerale. Conținutul propriu datorită dozei sale este foarte scăzut. Este evaluat pentru proteinele pe care le conține (imunoglobuline, lactoferină).
Laptele și antibioticele interacționează adesea prost. Cu toate acestea, în comparație cu laptele, doza de colostru este foarte scăzută. În mod ideal, cel mai bine este să se asigure perioade lungi de timp între administrarea de antibiotice și colostru. De exemplu, dacă luați antibiotice în dimineața și în seara, puteți lua colostrul la prânz.
Da, desigur - puteți rupe capsula și amestecați conținutul cu alimente sau o băutură călduță.
Puteți administra 2 capsule pe zi. Imunitatea ei va fi cu siguranta intarita si numarul de infectii va scadea. În ceea ce privește problema de greutate - aceasta este o problemă complet diferită și ar putea exista mai multe motive: dieta greșită, activitatea fizică insuficientă, tulburările hormonale. Colostrul cu siguranță nu este destinat pentru slăbire.
Colostrul cu siguranță nu poate scădea nivelul zahărului, dar este capabil să susțină imunitatea (rezistența la infecții). Cu siguranta poate contribui la imbunatatirea starii generale, dar trebuie luata timp de 2 - 3 luni pentru a avea vreun efect.
Da, cu siguranta poate. Colostrul susține sistemul imunitar și protejează organismul împotriva infecțiilor sau reduce timpul de tratament.
Puteți folosi colostrul. Nu avem cunostinte cu privire la efectele sale asupra migrenei.
Colostrul nu are rolul de a promova creșterea musculară, ci de a susține imunitatea. Trebuie să utilizați alte suplimente pentru a crește mușchii.
Este o comparație incomparabilă de făcut. Oțelul tânăr și chlorella sunt plante, prin urmare conțin vitamine, minerale și unele proteine. Colostrul este de origine animală și pe lângă proteine, lactoză, minerale și vitamine conține imunoglobuline, care, cu siguranță, sunt absente în chlorella și orz. Colostrul conține și alte enzime importante precum lactorerina (efecte anti-cancer), lactoperoxidază (efect bactericid și bacteriostatic), precum și mulți factori de creștere care sunt importanți pentru regenerarea celulelor. Mecanismele de efecte sunt deci complet diferite. Orzul și chlorella pot fi folosite ca sursă de vitamine și minerale, iar colostrul este folosit pentru a susține imunitatea.
Imunoglobulinele sunt distruse la 60 ° C, deci băutura dvs. nu trebuie să depășească această temperatură.
Desigur, puteți da colostru copiilor mici. Primul aliment pe care un nou-născut îl primește de la mama sa este colostrul. Acest lucru este menționat pe ambalaj, deoarece legislația o impune (medicamentele și suplimentele alimentare nu pot fi testate la copii sub 3 ani și la femeile însărcinate), totuși motivul este pur legislativ.
Colostrul nu este dependent (este, de fapt, doar mâncare). Puteți să-l luați pe tot parcursul anului, deoarece este important pentru prevenire.
În general, recomandăm spălarea zonelor intime numai cu apă. Nimic rău nu se va întâmpla dacă utilizați gelul, dar trebuie să aveți grijă să nu folosiți excesiv produsele de spălat, deoarece acest lucru poate ucide lactobacilul care se află în mod natural în aceste părți ale corpului, care menține un pH acid.
Cosmetica cu colostru nu are paraben.
Colostrul are un indice glicemic foarte scăzut, iar doza este foarte scăzută, prin urmare, este și adecvată pentru cei care suferă de diabet.
Colostrul NU POATE cauza constipație. În multe cazuri, constipația este cauzată de schimbarea mediului înconjurător, călătorii, nevroze frecvente, tulburări digestive generale, mișcări lente ale intestinului etc. Cu toate acestea, o astfel de constipație nu durează de obicei și dispare în mod natural sau poate fi ușor de remediat.
Nu avem nici o informație despre acest gel care irită pielea. Dimpotrivă, cu teste de iritabilitate, acesta a fost cel mai bun produs. Ar trebui să căutați cauza roșeaței (îmbrăcăminte, frecarea mecanică, reacția la unele alimente ...). Ar putea exista multe motive, dar riscul de gel de dus colostru este minim.
Da, desigur, poate fi recomandat.
Bună dimineața, nu văd nici o coliziune cu medicamentele date. Doza adecvată ar fi o capsulă seara, cu multă băutură.
O zi bună, da, colostrul ar putea ajuta. Este foarte individuală, deoarece psoriazisul poate fi cauzat de diferite lucruri (genetică, imunitate, factori externi ...). Dacă motivul este imunitatea colostrului ar putea ajuta. În mod cert merită încercat.
Colostrul ar putea ajuta dacă suferiți, de asemenea, orice boli infecțioase sau tulburări digestive. Colostrul nu este un analgezic; nu ar ușura durerea sau nu ar putea elimina modificările degenerative.
Pacienții diabetici pot lua permanent colostru, pot lua un tratament de primăvară sau de toamnă (2 ambalaje) și pot lua ocazional bolile acute (cu necesitatea de a crește doza la 6 - 8 capsule pe zi). Depinde întotdeauna de starea individuală a sănătății - dacă cineva suferă frecvent de infecții, aș recomanda utilizarea pe termen lung, dacă o răceală este prinsă numai în timpul sezonului de iarnă, vă recomandăm să începeți cu aproximativ o lună înainte de izbucnirea epidemiei obișnuite.
Produsele din Colostum Essens nu sunt testate pe animale.
Acidul lactic nu este prezent în colostrul de la Essens. Acidul lactic se formează cu fermentația lactică a zaharurilor în absența aerului, de exemplu în lapte, brânză sau varză. Nu are nimic în comun cu laptele altul decât cu numele său.
Essens Colostrum conține lactoză, dar având în vedere conținutul lor în capsulă, este doar o cantitate mică. Nu ar trebui să apară probleme și intoleranța poate să apară foarte rar.
În principiu, puteți reduce la jumătate doza. Cu toate acestea, un pachet deschis trebuie pus în frigider și consumat cât mai curând posibil (până la 2 zile).
Pentru alergiile cauzate, printre altele, de un nivel ridicat de imunitate inerentă a unui pacient, Essens Colostrum va acționa ca IMUNOMODULANT, ceea ce înseamnă că va reduce imunitatea "supraexcitativă" la niveluri optime. În acest caz, este într-adevăr necesar ca perioada de utilizare să fie dimineața, de preferință după o masă, cum ar fi micul dejun sau o gustare (până la ora 10).

INTREBARI  SI  RASPUNSURI  DESPRE  ALOE  VERA
În cazul unor tulburări medicale specifice, trebuie să consultați întotdeauna utilizarea Aloe Vera sau a altor suplimente alimentare împreună cu medicul dumneavoastră.
Pasteurizarea asigură că materia primă este sigură din punct de vedere microbiologic. Producătorul nostru utilizează metoda pasteurizării rapide la temperaturi mai ridicate (HTST - Timp scurt de înaltă temperatură), timp în care este încălzită pentru cel mai scurt timp necesar pentru eliminarea tuturor potențialelor bacterii. Temperatura din acest proces, totuși, este încă prea scăzută pentru a provoca orice deteriorare a substanțelor benefice și a substanțelor nutritive din gelul Aloe Vera. Pasteurizarea este frecvent utilizată în industria alimentară și mâncăm sau consumăm produse pasteurizate în fiecare zi. 
Unele produse de pe piață sunt declarate a fi aloe "presate la rece / extrase" (același lucru este valabil și pentru ESSENS), dar producătorii rămân în mod intenționat liniștiți în legătură cu faptul că o fac pasterizată ca toți ceilalți. Ele creează doar o impresie că întregul proces este rece.
Benzoat de sodiu și sorbat de potasiu sunt utilizați în mod obișnuit pentru conservarea produselor alimentare. Le puteți găsi în multe produse alimentare și suplimente nutritive - consultați-vă și încercați să citiți câteva etichete. Acești doi conservanți sunt utilizați pentru a asigura durata de depozitare necesară a Aloe Vera și utilizarea lor respectă pe deplin toate standardele de igienă și de sănătate valabile în prezent.
Furnizorul mexican al fabricii Aloe Vera a dezvoltat o metodă revoluționară numită Totaloe. Acest proces utilizează metoda tradițională, precum și cele mai noi tehnologii care permit procesarea Aloe Vera fără a pierde acțiunile benefice ale instalației și pentru a le transfera la produsul final. Producătorul substanței brute afirmă că gelul Aloe Vera prelucrat prin metoda Totaloe conține mai mulți nutrienți și componente benefice decât gelul Aloe Vera prelucrat prin metoda tradițională de tăiere manuală. Calitatea și conținutul substanțelor sunt, de asemenea, influențate de modul în care sunt cultivate plantele și de mediul natural subtropic prezent la plantațiile producătorului nostru.
Micronizarea este o metodă fizică blândă utilizată pentru a spori disponibilitatea biologică a produselor farmaceutice, a remediilor naturale, a vitaminelor și a substanțelor minerale. Materialul primar este micronizat treptat la particule care măsoară mai multe micrometre. Aceasta crește substanțial suprafața particulelor individuale, conducând la o mai bună solubilitate și absorbție de către organism. Micronizarea permite reducerea dozei.
Doza recomandată de 15 ml pe zi (aproximativ 1 lingură) este doza minimă recomandată și a fost definită ca absolut sigură pentru majoritatea utilizatorilor și situații. Se poate mări până la 90 ml în mai multe doze pe parcursul zilei. Puteți crește treptat doza la o valoare care vă este cea mai bună.
Utilizarea oricărui supliment alimentar de către copiii cu vârsta sub 3 ani nu este recomandată femeilor însărcinate și care alăptează. Adresați-vă medicului dumneavoastră.
Echivalentul global acceptat de BIO este "organic". Este folosit pentru a descrie culturi care au fost cultivate în mod ecologic, adică fără utilizarea de biocide chimice și care nu au fost modificate genetic. Producătorul de materie primă crește Aloe Vera în acest mod organic și deține un certificat american USDA Organic.
Producătorul de materii prime este membru al IASC, iar produsele și culturile sale sunt certificate IASC. Acest lucru confirmă calitatea substanțelor brute pe care le folosim. Suntem acum în procesul de certificare a produselor noastre.
Aloe Vera conține și proteine ​​care includ și aminoacidul fenilalaninei. Conținutul acestui aminoacid în gelul de băut Aloe Vera ESSENS este minim, dar recomandăm ca persoanele cu fenilcetonurie să se consulte cu medicii lor.
Aloe este procesată prin metoda TOTALOE, care este o combinație de muncă manuală precisă (sortare, peeling etc.) și procesare prin echipamente tehnologice moderne. Aloe Vera noastră are o origine transparentă a materiei prime, o producție transparentă, precum și toate procesele de certificare.
Materialul de ambalaj utilizat pentru Aloe Vera ESSENS este plastic complet inofensiv și reciclabil. Ambalajele sunt foarte practice, ușoare și economisesc spațiu (pentru călătorii, în mașină etc.).
Nu, toate produsele din gama Essen Aloe Vera nu conțin parabeni.
Nu, este o soluție bazată pe apă.
Da, este posibil, chiar foarte recomandat.
Polizaharidele sunt doar unul dintre ingredientele sănătoase conținute în Aloe, adică calitatea generală nu este dată doar de conținutul lor, dar și de compoziția generală a produsului, modul în care sunt procesate plantele și gelul produs. Da, conținutul de polizaharidă este foarte important, iar rolul principal este jucat de așa-numita polizaharidă acetilă, care afectează în mod semnificativ sistemul imunitar și, astfel, afectează imunitatea globală a organismului. 
În general, conținutul de polizaharidă este exprimat ca raport de "mg (sau g) de carbohidrat per 1 kg de produs" și veți găsi pe piață produse care conțin 5 g / kg până la 40 g / kg. 
Polizaharidele conținute în pasta din frunza de Aloe sunt distruse în timpul tratamentului termic.
Materia primă este procesată într-o stare rece, deoarece conține cantitatea maximă de substanțe active dorite (inclusiv polizaharide). 
Influențele asupra conținutului de substanțe active sunt apoi și în procentajul conținutului de Aloe vera din produs. Gelurile noastre sunt de 99,5%. Toate acestea oferă un conținut de polizaharidă cuprins între 30 și 35 g / kg, ceea ce reprezintă un conținut peste medie.
Gelul Essens Aloe Vera Gel cu reteta de suc de struguri este conceput astfel incat proportia de struguri concentrat (cum este cunoscut, consumul moderat de vin este recomandat pentru a desface vasele de sange si imbunatati functia globala a sistemului cardiovascular) imbunatateste efectele Aloe. Prin urmare, bebelușul de gel Essen Aloe vera cu suc de struguri se recomandă prin utilizarea contracepției hormonale.
După deschiderea durabilității minime a băuturii gelatinoase Essen Aloe Vera este de 4 săptămâni când este păstrat la temperaturi de până la + 6 ° C.
Aloe Vera ar putea fi utilizată ca profilaxie înainte de sarcina planificată. Dar, la momentul concepției și după sarcină, nu se recomandă definitiv ca în cazul altor suplimente alimentare (cu excepția multivitaminelor).
Da, compoziția pastă de dinți este de așa natură încât este potrivită pentru copiii cu vârsta sub trei ani.
Da, compoziția pastă de dinți nu este de origine animală.
Produsele Essens Aloe Vera nu sunt testate pe animale.

INTREBARI  SI  RASPUNSURI  DESPRE  PRODUSELE  FARMACEUTICE
În general, suplimentele nu sunt recomandate pentru mamele însărcinate și care alăptează.
Nu după ce a suferit un atac de cord. Așteptați cel puțin o lună. Produsul are un efect de subțiere moderată a sângelui, care este benefic, mai ales după ce suferă de un atac de cord.
Această combinație este o necesitate de a încerca, deoarece consumul regulat poate contribui la reducerea aportului pe termen lung de Warfarin subțierea sângelui.
Da.
Da. Datorită extractului de castan, acesta poate fi luat ca un efect de însoțire care susține expectorarea tusei.
Poate fi folosit fără probleme.
Probleme cardiovasculare cu diluanți sanguini - Produsul Slim`SS susține efectele medicamentelor asupra diluanților sanguini. În hipertensiune arterială - nu contează.
Nu acum.
Da, dar efectul poate apărea numai după o utilizare prelungită, aplicați aici ca și pentru tratamentul de 3 luni Slim`SS.
Da. Mai ales cand simti dureri de cap migrena, ia 2-3 pilule.
Da, se poate.
Nu, toate produsele Pharmacyi de la Essens aparțin produselor fără gluten.
Da, Flow'EN este potrivit cu o ușoară creștere a colesterolului din sânge. Vă recomandăm folosirea regulată timp de două luni și, de asemenea, să vă ajustați dieta (nu unt, doar ulei de măsline sau canola, consumul de pește este potrivit).
Da, hemoroizii sunt a doua indicații cele mai importante pentru utilizarea comprimatelor Flow'EN. În funcție de severitatea problemei, recomandăm aplicarea unei zile până la trei luni, iar nivelul din organism ar trebui stabilizat. Dacă problema persistă, terapia trebuie reluată și aceste cicluri repetate.
Da, literatura profesională atribuie cu adevărat aplicarea extractelor de aescin și castan la reducerea cu succes a pierderii părului.
În acest caz, este posibil să se realizeze o condiție îmbunătățită prin aplicarea Flow'EN de 2-3 ori pe zi. Fibrinoliza nu este însă completă.
Nu, acest produs nu este potrivit pentru femeile însărcinate (și, în general, toate suplimentele disponibile în comerț, cu excepția vitaminelor).
Coagularea sangelui este cea mai mare pe timpul nopții și, din acest motiv, este mai eficient să o folosiți seara.

INTREBARI  SI  RASPUNSURI  DESPRE  MAKER  PENTRU  IAURT
Un litru de lapte proaspăt, 1 pachet de Probiotic Colostru ESSENS mix, preparator de iaurt ESSENS
Într-un recipient din oțel inoxidabil, la foc mediu, aduceți laptele într-o temperatură la temperatura camerei - nu lăsați să depășească 43 ° C, altfel culturile probiotice vor muri. Apoi, amestecați ESSENS Colostrum Probiotics amestecați și continuați să amestecați. 
Utilizați capacul din plastic pentru a sigila containerul; transportă-o în cea mai mare parte a producătorului de iaurt. Datorită elementelor de încălzire PTC unice dintre oțel inoxidabil și iaurt nu adaugă apa necesară! Imediat ce porniți procesul de preparare a iaurtului.
Este nevoie de aproximativ 8 ore; totuși, dacă lăsați culturile de iaurt să funcționeze mai mult, veți obține un iaurt cremos și cu o aromă groasă; totul depinde de preferința dvs. de gust. Vă rugăm să nu lăsați procesarea să depășească 12 ore. Iaurtul este gata imediat ce procesul se termină, deoarece fermentația este complet finalizată. Puteți prelungi data de expirare atunci când introduceți iaurtul direct în frigider. Rata medie de timp nu trebuie să depășească 3 - 5 zile.
Iaurturile noastre sunt fabricate numai cu componente de cea mai înaltă calitate și fără conservanți adăugați, îndulcitori artificiali și alți aditivi chimici. 
Iaurtul îmbogățit cu probiotice ESSENS Colostrum prezintă aproape 100 de ori mai mulți bacterii viabile decât iaurtul mediu vândut în magazine. 
Datorită aparatului unic ESSENS pentru iaurt puteți face iaurt bioactiv oriunde și oricând - în numai 8 ore.
Amestecul probiotic este destinat să suplimenteze bacteriile din acidul lactic aflate în tractul digestiv, care reglementează în plus microflora intestinală care este de obicei întreruptă datorită alegerii slabe a dietei, terapiei cu antibiotice etc. Probioticele îmbunătățesc și reglează digestia, previne creșterea substanțelor toxice nocive și protejează mucoasa stomacului și intestinele. 
Actiunea sa ajuta la cresterea rezistentei organismului impotriva posibilelor infectii si contribuie in mod natural la un echilibru metabolic intern si creste imunitatea organismului.
În plus, ESSENS Colostrum Probiotics contribuie, de asemenea, la reducerea colesterolului în sânge; protejează împotriva diareii, infecțiilor cu drojdie și ajută organismul să stabilizeze nivelurile de zahăr din sânge. De asemenea, poate promova absorbția calciului și reduce și reduce simptomele de intoleranță la lactoză. Mai mult, colostrul conținut în amestecul probios ESSENS ajută la susținerea sistemului imunitar, reglează digestia și are efect antiinflamator.
Laptele integral este preferabil datorită faptului că iaurtul fabricat din lapte integral produce o textură mai groasă decât cea produsă de laptele degresat sau semipreparat. Se acceptă, de asemenea, lapte pasteurizat proaspăt, care nu este durabil. 
Cu un recipient de aproximativ 1,5 litri de amestec de iaurt, preparatul va fi mai ușor și mai confortabil cu amestecarea într-un recipient din oțel inoxidabil, totuși vă recomandăm să utilizați o lingură din plastic sau lemn pentru a preveni orice zgâriere. 
Efectele benefice ale probioticelor asupra organismului uman sunt în mare parte vizibile cu un consum pe termen lung și regulat.
Este ideal sa folositi iaurtul ESSENS simplu, dar poate fi aromatizat cu fructe, muesli, miere si / sau gem. Are gust excelent în salate și poate înlocui ingredientul principal atunci când pregătește salata de salată și scufundări. În plus, iaurtul ESSENS poate fi folosit ca o mască de față hidratantă.