LACTOFERINA


LACTOFERINA
Linia exclusivă a produsului ESSENS Laktoferine a fost creată pe baza ideii Dr. Milana Krajíčka, un expert recunoscut la nivel internațional și farmacist, prezentând lumii numai produse naturale cu un impact imens, pozitiv asupra corpului uman.
Este vorba despre produse inovatoare care, datorită proprietăților și tehnologiei lor de prelucrare, depășesc cu mult produsele similare cu adăugarea de lactoferină.
ESSENS LACTTOFERYIN ESTE MAI MULTE PE BAZĂ DE LAPTE DE FRUCTE PROIECTE.  Lactoferina, utilizată în cele mai variate produse ale altor companii, este prelucrată din resturile de zer obținute în timpul producției de lapte. Cu toate acestea, în comparație cu Laktoferin obținut din lapte, lactoferina atinge până la 20% din calitate. Procesul corespunzător de izolare de la lactoferină se realizează prin proceduri tehnologice speciale pentru a evita orice deteriorare și pentru a-și păstra proprietățile unice.
Lactoferina este o proteina transferină multi-familie (sânge transportoare oligoelemente, cum ar fi fier, cupru și zinc), care apare în mod natural în corpul uman, situat în exocrin glandular și, mai presus de toate, plasma de sânge și celule albe din sânge. Lactoferina este prezentă în toate fluidele corporale în cantități mici, deoarece face parte din imunitatea WRODZONE.
Două produse exclusive au fost lansate pe piață, și anume  ESSENS Lactoferrin Tablets  și ESSENS Lactoferrin Unguentum.
LACTOFERRIN
Preț de cumparare distribuitor 39.00 €
Preț de vânzare recomandat 54.60 €
Codul produsului lac02
Conținutul pachetului 30 capsule
CE ESTE LACTOFERRIN?
Lactoferina este o proteină din familia transferrinelor multifuncționale (purtător de oligoelemente cum ar fi fierul, cuprul și zincul), care apare în mod natural în corpul uman. Este prezentată în secreții exocrine, în special în plasma sanguină și celulele albe din sânge. Lactoferina poate fi găsită și în cantități mici în toate fluidele corporale și este, de fapt, parte a imunității INNATE.
LACTOFERRIN este natural pentru organismul uman, care este abordat recunoscândarea și acceptarea fără nici un fel de reacții. Mai mult, nici o rezistență nu a fost recunoscută atât de mult (pentru antibiotice sau alte medicamente).
SUPLIMENTE ESENȚIALE de aliment natural Essens tabletele de lactoferrin nu conțin ingrediente chimice și cunoscute pentru următoarele caracteristici:
- Antimicrobiene (active împotriva microorganismelor)
- Antibacterian (activ contra bacteriilor)
- Antiviral (eficienta impotriva virusurilor)
- antifungic (eficient împotriva ciupercilor)
- antioxidant (protejează organismul împotriva efectelor nocive ale ingredientelor chimice în viața de zi cu zi)
- acționează împotriva paraziților
- acte impotriva cancerului cauzatoare de celule
- protejează împotriva radiațiilor periculoase
- efect antiinflamator
In ce situatii trebuie să utilizați tabletele ESSENS LACTOFERRIN?
- răceli sau gripe acute
- în timpul unor probleme gastrointestinale intense (virus diaree, infecții alimentare, boală Crohn calmant, colită ulcerativă, boală celiacă)
- ca prevenire și protecție a corpului, de exemplu prin cursul radioterapiei de către pacienții cu cancer
Dozaj recomandat: 1-2 file pe zi în timpul meselor. În unele cazuri, este posibil să primiți până la 5 file pe zi.
Conținut: 30 de capsule.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LACTOFERRIN UNGUENTUM
Preț de cumparare distribuitor 22.10 €
Preț de vânzare recomandat 31.00 €
Codul produsului lac01
Conținutul pachetului 10 g
CE ESTE LACTOFERRIN?
Lactoferina este o proteină care apare în mod natural în corpul uman. Este prezentată în secreții exocrine, în special în plasma sanguină și celulele albe din sânge. Lactoferina poate fi găsită și în cantități mici în toate fluidele corporale și este, de fapt, parte a imunității INNATE.
LACTOFERRIN ESTE NATURAL PENTRU ORGANISMUL UMAN, CARE ESTE ABORDAT RECUNOSCÂNDAREA ȘI ACCEPTAREA FĂRĂ NICI UN FEL DE REACȚII.
Mai mult, nici o rezistenta nu a fost recunoscuta asa incat ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM are datorita compozitiei sale unice urmatoarele caracteristici
- Antimicrobiene (active impotriva microorganismelor)
- Antibacteriene (active impotriva bacteriilor)
- Antivirale (eficace impotriva virusilor)
- Efect antiinflamator
Unde se aplica ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM?
- Leziuni cutanate
- Herpes, afte, colțuri crăpate ale gurii
- Calmarea pielii înroșite în jurul nasului în timpul unei răceli
Aplicare: de câteva ori pe zi în zona afectată
Conținut: 10 mg unguent