PRODUSE PHARMACEUTICE


Set Detox ESSENS
Preț de cumparare distribuitor 78.00 €
Preț de vânzare recomandat 108.40 €
Codul produsului detox
Descrierea produsului:
Care este detoxificarea unui organism?
Detoxifierea este procesul prin care organismul înlătură efectele dăunătoare ale substanțelor toxice și ale gazelor toxice. Printre aceste substanțe toxice se numără fumul de țigară, fumul de fum, fumul de evacuare, pesticidele, metalele grele, vopselele dăunătoare, cosmeticele necorespunzătoare, toxinele din băuturi și alimente, medicamentele toxice, coloranții din plastic și hormonii, dar sunt multe altele. Deși corpul uman posedă capacitatea de a elimina majoritatea substanțelor toxice, este benefic, din când în când, să ajute la eliminarea produselor dăunătoare ale metabolismului, să purifice sângele și să consolideze organele de detoxifiere, care includ ficatul, plămânii, intestinelor, rinichilor si a pielii in sine.
De ce este detoxifierea importanta?
Fiecare sezon aduce un alt grad de povara organisme. În timpul iernii, care aduce cea mai mare inundație a toxinelor în corpul nostru, organismul uman este slăbit și, de asemenea, suferă de lipsa de exerciții fizice și de soare. Pielea afectată în mod semnificativ în timpul iernii este sensibilă la schimbările de temperatură și se usucă rapid. Detoxifierea contribuie la îmbunătățirea imunității, elimină oboseala și curăță ficatul și alte organe interne. Ajută la ameliorarea afecțiunilor cronice, cum ar fi durerile de spate și durerile articulare, ameliorează problemele ginecologice, migrenele și durerile de cap. Contribuie la ajustarea digestiei și a mișcărilor intestinale și ajută la apariția bolilor de piele, cum ar fi eczeme și psoriazis. În general, aceasta promovează ajutorul pentru metabolism, sistemul imunitar și nervos și aduce relieful corpului.
Trei luni ESSENS Detox detoxifiere tratamentul este format din șapte produse: 1x ES Pure Start, 2x ES`Pure, 3x Flow`EN și 1x Clea`NS
ESSENS ES`Pure Start (30 tablete) Spectrul natural larg al vitaminelor B din drojdia de bere are un efect pozitiv asupra metabolismului energetic, a sistemului imunitar și a sistemului nervos, a funcțiilor psihologice și a funcțiilor inimii, având în același timp un impact asupra reducerea oboselii și epuizarea. Utilizarea ES`Pure Start în prima lună de detoxifiere va determina ES`Pure să fie mai eficient în timpul tratamentului de curățare. ESSENS ES`Pure (30 comprimate).
Proporția unică și o combinație de magneziu, taurină și vitaminele B6 și B9 are un efect benefic asupra regenerării hepatice. B vitamine influențează pozitiv funcția sistemului imunitar și a sistemului nervos și, în același timp, contribuie la menținerea funcției psihologice optime și la reducerea oboselii și epuizării
ESSENS ES`Pure este vândut separat:
Preț pentru membrii clubului ESSENS: 13,00 EUR / 10 puncte
Preț recomandat: 18,20 EUR
ESSENS Flow`EN (30 comprimate)
Extractul de castan mărește rezistența capilarelor și îmbunătățește tonusul venos, în același timp are efecte anti-inflamatorii și accelerează reducerea umflăturilor. Îmbunătățește fluxul sanguin în vase și accelerează reducerea vânătăilor. Vitamina C este necesară pentru viață și pentru menținerea sănătății corpului, un rol important îl joacă funcția sa de formare a colagenului, care este importantă pentru funcționarea normală a vaselor de sânge.
ESSENS Clea`NS (30 comprimate)
Extrasul din coaja magnoliei îmbunătățește semnificativ funcția tractului intestinal și are efecte pozitive asupra excreția paraziților. Proteaza este o enzimă proteolitică care atacă potențialii paraziți, le desparte proteinele și astfel le ucide și previne formarea de substanțe toxice în organismul uman. Vitamina A contribuie în mod semnificativ la menținerea stării optime a membranelor mucoase, inclusiv a tractului intestinal.
Utilizarea recomandată a produselor ESSENS Detox:
-Prima lună: Flow`EN (1 tab. seara) + Clea`NS (1 tab. ziua) + ES`Pure Start (1 tab. seara)
-Luna a doua: Flow`EN (1 tab. seara) + ES`Pure (1 tab. seara)
-A 3-a lună: Flow`EN (1 tab. seara) + ES`Pure (1 tab. seara).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slim`SS
Preț de cumparare distribuitor 26.00 €
Preț de vânzare recomandat 36.40 €
Codul produsului hop01
Continutul pachetului 60 tablets
Descrierea produsului:
Produse naturale revoluționare pentru reducerea și menținerea greutății corporale care, datorită proprietăților și tehnologiei sale de producție, depășesc cu mult produsele similare de pe piață. Acesta conține extracte vegetale standardizate într-o proporție adecvată - fibre de mere, extract de ceai verde cu catechine și extract de piper negru. Atunci când sunt utilizate în mod regulat, aceste materiale naturale reduc absorbția de grăsime, ceea ce duce la un aport mai scăzut de energie. În același timp, ele măresc producția de energie datorită termogenezei - creșterea producției de căldură în organism prin intermediul proceselor metabolice care duc la degradarea grăsimilor.
Mai mult, Toate componentele sunt obținute exclusiv din surse naturale. Nu sunt folosite materiale preparate chimic, stabilizatori sau coloranți. Pentru fabricarea însăși, se utilizează numai cele mai bune ingrediente de cea mai bună calitate posibilă. ESSENS Slim`SS nu conține zahăr, gluten sau lactoză. Este complet sigur și non-dependență.
Toate produsele ESSENS Home Pharmacy produse sunt procesate de tehnologiile cele mai moderne și revoluționare, cum ar fi micronizarea, inhibarea enzimelor și acoperirea multiplă a capsulelor.
Micronizarea extractelor de legume este o modalitate de sporire a accesibilității biologice a medicamentelor, a materialelor naturale, a vitaminelor și a materialelor minerale. Datorită suprafeței sale mai mari, materialul rezultat creează condiții pentru îmbunătățirea și accelerarea dizolvării în organism și atingerea unei eficiențe sporite a suplimentului alimentar.
Inhibarea enzimei este un proces prin care activitatea enzimelor este redusă - enzimele sunt proteine ​​care determină proprietatea și viteza reacțiilor chimice și controlează majoritatea proceselor biochimice din organisme vii. Întârzierea activității enzimei determină perioada optimă de dizolvare a capsulei; extract de piper negru îndeplinește această funcție în ESSENS Slim`SS.
Mai multe straturi de acoperire a unei capsule este o tehnologie unică care apare pentru
Ingrediente active:
-Extract de Camellia Sinensis
-Extract de fructe de piper negru
-Extractul de ceai verde este obținut din frunzele Camellia sinensis și conține combinația de materiale valoroase care măresc oxidarea grăsimilor (care ajută corpul să utilizeze grăsimea ca sursă de energie), previne absorbția grăsimilor din alimente în organism, oprește stocarea apei în organism și susține metabolismul. Ceaiul verde are, de asemenea, efecte antiinflamatorii, contribuie la excreția apei din organism, funcționează ca un antioxidant și încetinește semnele de îmbătrânire.
-Fibrele de mere reduc pofta de mancare si prelungesc digestia in stomac, ceea ce duce la un sentiment de plenitudine.
-Piperina este un extract din fructul de piper negru, care ajută la pomparea sângelui în membrana mucoasă, încetinește funcția enzimelor digestive și cauzează termogeneza, crescând astfel energia. Piperinul contribuie la o absorbție mai bună a materialului eficient în organism și la creșterea efectului acestuia, ceea ce duce la un efect maxim în organism.
ESSENS Home Pharmacy Slim`SS este destinat:
• cei care doresc sau trebuie să își reducă greutatea corporală
• cei care doresc să-și mențină greutatea corporală Doza recomandată: 2 - 6 capsule pe zi, cel mai bun 30 de minute înainte de alimente (1 capsulă înainte de prânz și 1 capsulă inainte de cina).
Vă recomandăm să utilizați în mod regulat timp de 3 luni. Efectul este înmulțit de schimbarea obiceiurilor alimentare și a exercițiilor fizice. Este necesar să ne amintim că pierderea optimă a greutății este de 2-3 kg pe lună. În cazuri excepționale de doză crescută, nu depășiți doza zilnică de 6 capsule (3 capsule înainte de prânz și 3 capsule înainte de cină).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slim`SS vit
Preț de cumparare distribuitor 3.15 €
Preț de vânzare recomandat 4.40 €
Codul produsului hop02
Continutul pachetului 30 tablets
Descrierea produsului:
Suplimentul alimentar ESSENS Slim`SS vit a fost dezvoltat și fabricat sub supraveghere farmaceutică în Republica Cehă și îndeplinește cele mai stricte reguli și standarde ale UE. Toate componentele sunt obținute exclusiv din surse naturale. Nu sunt preparate chimic ingrediente. Nu se folosesc conservanți, stabilizatori sau coloranți. Pentru fabricare, se folosesc numai cele mai bune ingrediente de cea mai mare calitate posibilă și garantată. Nu conține zahăr, gluten sau lactoză. Este complet sigur și non-dependență.
Toate produsele ESSENS Home Pharmacy sunt procesate de tehnologiile cele mai moderne și revoluționare, acestea includ micronizarea, inhibarea enzimelor și acoperirea tabletelor multistrat. Micronizarea extractelor din plante este o metodă prin care substanțele farmaceutice, substanțele naturale, vitaminele și mineralele își măresc biodisponibilitatea. Este o reducere progresivă a materiei prime la o dimensiune a particulelor de câteva micrometri. Substanța rezultată, datorită suprafeței sale moleculare mai mari, creează condiții pentru ameliorarea și accelerarea dizolvării în organism și, în cele din urmă, a unor suplimente alimentare mai eficiente.
Inhibarea enzimelor este un proces care are ca rezultat absorbția crescută a substanțelor active conținute în tablete. Unele enzime au capacitatea de a reduce absorbția materialelor eficiente sau de a le distruge.
Depunerea succesivă a mai multor straturi cu conținut diferit de substanțe active, dizolvarea tabletei este optimizată, ceea ce duce la efecte revoluționare care pot fi foarte greu de realizat prin metode convenționale.
Ingrediente active:
-Vitamina A Vitamina D Vitamina E
-Vitamina K
-Taurina
Supliment alimentar pur natural, Slim`SS vit, conține vitaminele A, D, E și K care sunt solubili în grăsimi. Moleculele lor sunt similare cu cele ale grăsimilor, de aceea absorbția lor are loc simultan cu ele.
Vitamina A are o influență pozitivă asupra sistemului imunitar și protejează celulele de stresul oxidativ. Afectează pozitiv vederea, mai ales în timpul luminii scăzute. În același timp, asigură creșterea, dezvoltarea, calitatea și funcționalitatea membranelor mucoase, precum și formarea oaselor și a sângelui. Vitamina D susține sistemul imunitar, reglează activitatea insulinei produsă de pancreas și are un efect pozitiv asupra inimii, tensiunii arteriale, activității creierului și forței musculare totale. Efectuează foarte eficient efectul asupra formării citokinelor (proteine ​​de semnalizare), care afectează în organism efectele antiinflamatorii. Vitamina D are un rol fundamental în absorbția calciului și a fosforului din intestine. Reglează nivelurile lor în sânge. Fosforul și calciul sunt importante pentru structura oaselor și a dinților, de aceea vitamina D are o influență semnificativă asupra menținerii puterii lor. Vitamina E protejează celulele de stresul oxidativ și efectele radicalilor liberi și, de asemenea, ajută la încetinirea îmbătrânirii. Îmbunătățește repararea rănilor, are o influență pozitivă asupra formării celulelor sexuale și susține activitatea sistemului nervos.
Vitamina K susține activitatea ficatului și afectează în mod semnificativ coagularea corectă a sângelui. Ajută la absorbția calciului, care împiedică subțierea oaselor și influențează dezvoltarea lor adecvată. Acesta susține funcțiile inimii, rinichii și scade nivelul de colesterol din sânge. Doză recomandată: 1 comprimat de luat dimineața. Se recomandă utilizarea ESSENS Slim`SS vit în timpul celei de-a doua luni de utilizare obișnuită a ESSENS Slim`SS.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Flow`EN
Preț de cumparare distribuitor 9.00 €
Preț de vânzare recomandat 12.60 €
Codul produsului hop11
Continutul pachetului 30 tablets
Descrierea produsului:
Produs natural revoluționar pentru protecția sistemului vascular care, datorită proprietăților sale și tehnologiei de procesare, depășește cu mult produsul similar pe piață. Conține extracte standardizate de plante într-o proporție potrivită - extract de castan, piper negru și vitamina C. Dacă sunt utilizate în mod regulat, aceste substanțe active active au o influență pozitivă asupra circulației corecte a sângelui în vene și capilarelor vasculare.
Suplimentul alimentar ESSENS Flow`EN a fost dezvoltat și fabricat sub supraveghere farmaceutică în Republica Cehă și îndeplinește cele mai stricte reguli și standarde ale UE. Toate componentele sunt obținute exclusiv din surse naturale. Nu sunt preparate chimic ingrediente. Nu se folosesc conservanți, stabilizatori sau coloranți. Pentru fabricare, se folosesc numai cele mai bune ingrediente de cea mai mare calitate posibilă și garantată. ESSENS Flow`EN nu conține zahăr, gluten sau lactoză. Este complet sigur și non-dependență.
Toate produsele ESSENS Home Pharmacy sunt procesate de tehnologiile cele mai moderne și revoluționare, acestea includ micronizarea, inhibarea enzimelor și acoperirea tabletelor multistrat.
Micronizarea extractelor din plante este o metodă prin care substanțele farmaceutice, substanțele naturale, vitaminele și mineralele își măresc biodisponibilitatea. Este o reducere progresivă a materiei prime la o dimensiune a particulelor de câteva micrometri. Substanța rezultată, datorită suprafeței sale moleculare mai mari, creează condiții pentru ameliorarea și accelerarea dizolvării în organism și, în cele din urmă, un supliment alimentar cu eficiență mai mare.
Inhibarea enzimelor este un proces care are ca rezultat absorbția crescută a substanțelor active conținute în tablete. Extractul de fructe de piper negru realizează această funcție în cadrul ESSENS Flow`EN.
Depunerea succesivă a mai multor straturi cu conținut diferit de substanțe active, dizolvarea tabletei este optimizată, ceea ce duce la efecte revoluționare care pot fi foarte dificil de realizat prin metode convenționale.
Ingrediente active:
-Extract de semințe de Aesculus hippocastanum
-Extract de fructe de Piper negru
-Vitamina C
-Materialele active din extract de castan măresc rezistența capilarelor și îmbunătățesc tonusul venos. În același timp, ele au efecte antiinflamatorii și accelerează reducerea umflăturilor. Aceste efecte sunt folosite în timpul picioarelor umflate, influențează pozitiv crampele de noapte, varicele și hemoroizii. Îmbunătățește fluxul sanguin în vase, care îngreunează coagulabilitatea sângelui și acționează împotriva originii cheagurilor de sânge. Accelerează reducerea vânătăilor. Vitamina C este necesară pentru viață și pentru menținerea sănătății corpului, un rol important îl joacă funcția sa de formare a colagenului, care este importantă pentru funcționarea normală a vaselor de sânge. În același timp, vitamina C protejează celulele de stresul oxidativ.
Piperina este extractul de fructe de piper negru care ajută la promovarea circulației sanguine în membranele mucoase, încetinesc funcția unor enzime, contribuie la activitatea normală a vaselor și sistemul nervos și asigură o absorbție mai bună a materialului eficient în organism și crește eficiența acestuia, ceea ce duce la un efect maxim în organism.
ESSENS Flow`EN poate fi utilizat:
• pentru a reduce senzația de furnicături și greutate în picioare
• pentru a preveni sau a reduce umflarea picioarelor cauzate de șederea pe termen lung
• pentru a reduce crampele de noapte în picioare
• pentru a accelera absorbția vânătăilor
• în timpul problemelor cu hemoroizi
• ca o prevenire a originii bolilor cardiovasculare
• în timpul apariției venelor varicoase
Recomandat Dozare: 1 comprimat seara sa fie luat cu alimente. Se recomandă utilizarea regulată timp de trei luni. În cazuri rare de doză crescută, nu depășiți doza zilnică de 6 comprimate.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Head`ES
Preț de cumparare distribuitor 12.10 €
Preț de vânzare recomandat 16.90 €
Codul produsului hop21
Continutul pachetului 30 capsules
Descrierea produsului:
Revoluționarul supliment alimentar natural pentru reducerea durerii de cap și pentru creșterea activității creierului. Datorită proprietăților sale și tehnologiei de producție, aceasta depășește în mare măsură produsele similare de pe piață. Conține coenzima Q10, vitaminele B, precum și extractele de legume standardizate de Ginkgo biloba și fructul de piper negru într-o proporție adecvată. Dacă sunt utilizate în mod regulat, aceste substanțe active din punct de vedere natural măresc aportul de oxigen și glucoză către creier.
Suplimentul alimentar, ESSENS Head`ES, a fost dezvoltat și fabricat sub supravegherea farmaceutică din Republica Cehă și este în conformitate cu cele mai stricte reguli și standarde ale UE. Toate componentele sunt obținute exclusiv din surse naturale. Nu sunt preparate chimic materiale, nu se utilizează stabilizatori sau coloranți. Pentru fabricare se folosesc numai cele mai bune ingrediente de cea mai înaltă calitate. Capsulele CapsES nu conțin zahăr, gluten sau lactoză, sunt în întregime sigure și non-dependente.
Toate produsele ESSENS Home Farmacie produse sunt procesate de tehnologiile cele mai moderne și revoluționare, cum ar fi micronizarea, inhibarea enzimelor și acoperirea multiplă a capsulelor.
Micronizarea este o metodă prin care produsele farmaceutice, substanțele naturale, vitaminele și mineralele își măresc biodisponibilitatea. Este o reducere progresivă a materiei prime la o dimensiune a particulelor de câteva micrometri. Substanța rezultată, datorită suprafeței sale moleculare mai mari, creează condiții pentru îmbunătățirea și accelerarea dizolvării în organism. Datorită acestui fapt, se obțin medicamente cu eficiență mai mare și suplimente alimentare.
Inhibarea enzimei este un proces prin care se obține protecția materialelor active împotriva distrugerii potențiale sau a reducerii absorbției. Este indicată dezactivarea unor enzime prezente în tractul digestiv, circulația sângelui și alte organe. Excluderea posibilelor daune cauzate de activitatea enzimelor ajută la asigurarea activității fiziologice necesare a materialelor active din produse. Extractul de piper negru și conținută în el piperidina alcaloid, îndeplinește funcția de inhibare a enzimei în ESSENS Head`ES.
Mai multe straturi de acoperire a unei capsule este o tehnologie unica care apare pentru PRIMUL TIMP PE PIAȚA MONDIALĂ ÎN DOMENIUL PRODUSELOR ESSENS HOME PHARMACY.
Materialele active, după cum este necesar, sunt inserate în miez, altele sunt aplicate în mai multe straturi pe miez. Eliberarea lor este deci optimizată. Aceasta este, în general, o modalitate de a obține rezultate excelente care pot fi obținute prin tehnici clasice, dar cu mare dificultate.
Ingrediente active:
• Coenzima Q10
• Extractul de ginkgo biloba 24/6
• Extract de piper negru
• Vitamina B2 (riboflavină)
• Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)
-Coenzima Q10 este un material similar vitaminelor. Se întâmplă în mod natural în fiecare celulă a corpului uman, care o folosește pentru a câștiga energie. Capacitatea de creare a acestora scade puternic odată cu creșterea vârstei și, prin urmare, este recomandabil să se furnizeze organismul, de exemplu, sub formă de suplimente alimentare. Coenzima Q10 are o influență foarte pozitivă asupra activității inimii și a organelor interne. De asemenea, este implicat în mod semnificativ în protecția celulelor cerebrale de uzură, protejează corpul uman de semne de îmbătrânire prematură și, de asemenea, îmbunătățește memoria.
-Arborele Ginkgo biloba este printre cele mai vechi plante de pe Pământ și este venerat pentru efectele sale curative. Capsulele ESSENS Head`ES conțin un extract din frunzele sale. Este standardizat să conțină 24% flavonoide și 6% lactone de terpenă. Este vasodilatator (dilata vasele de sange), sprijina microcirculatia in sistemul sanguin, imbunatateste alimentarea cu sange a creierului si furnizeaza energie celulelor creierului. Reduce agregarea trombocitelor din sânge. Vitaminele B2 și B6 influențează pozitiv funcția sistemului imunitar și nervos, contribuind în același timp la menținerea funcțiilor mentale optime și reducerea epuizării și a oboselii.
-Extractul de fructe de piper negru conține piperina alcaloidă. Ajută la aprovizionarea cu sânge a membranelor mucoase. Aceasta încetinește funcția enzimelor digestive. Induce termogeneza care mărește producția energetică a țesuturilor corporale. Datorită piperinei, o absorbție mai bună a materialelor active dintr-o tabletă mărește în primul rând eficiența obținută. Acest lucru contribuie la atingerea efectelor maxime în organism.
ESSENS Head`ES poate fi folosit:
• pentru a îmbunătăți memoria și concentrarea
• pentru a reduce oboseala și epuizarea
• pentru a întări sistemul imu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vitamina C
Preț de cumparare distribuitor 7.90 €
Preț de vânzare recomandat 11.00 €
Codul produsului hop31
Continutul pachetului 60 tablets
Descrierea produsului:
Pur natural de vitamina C, care datorită proprietăților sale și tehnologiei de procesare, depășește cu mult produsele similare de pe piață. Conține îndulcitor natural și extracte de plante standardizate de lemn dulce și căpșuni. Vitamina C joacă funcții importante în corpul uman, este necesară pentru viață și pentru menținerea sănătății corpului. Lipsa vitaminei C se manifestă prin oboseală, convalescență prelungită, scăderea vindecării rănilor și scăderea rezistenței la infecții. Rolul important al funcției sale este jucat în timpul creării colagenului, ceea ce duce la pielea netedă și la aspectul tineresc. Corpul sportivilor și fumătorilor necesită o cantitate foarte mare de vitamina C. Vitamina C regulată, deși are un conținut ridicat de vitamină, are o contribuție minimă pentru utilizator datorită influenței diverselor obstacole din tractul digestiv. Datorită acestui fapt, numai o cantitate mică este absorbită în organism.
Acest supliment alimentar a fost dezvoltat și fabricat sub supraveghere farmaceutică în Republica Cehă și îndeplinește cele mai stricte reguli și standarde ale UE. Toate componentele sunt obținute exclusiv din surse naturale. Nu sunt preparate chimic ingrediente. Nu se folosesc conservanți, stabilizatori sau coloranți. Pentru fabricare, se folosesc numai cele mai bune ingrediente de cea mai mare calitate posibilă și garantată. ESSENS Vitamina C nu conține zahăr, gluten sau lactoză. Este complet sigur și non-dependență.
Producția hi-tech - procesele tehnologice revoluționare de top.
Toate produsele ESSENS Home Pharmacy sunt prelucrate prin tehnologiile cele mai moderne și revoluționare, printre care micronizarea, inhibarea enzimelor și acoperirea tabletelor multistrat.
Micronizarea extractelor din plante este o metodă prin care substanțele farmaceutice, substanțele naturale, vitaminele și mineralele își măresc biodisponibilitatea. Este o reducere progresivă a materiei prime la o dimensiune a particulelor de câteva micrometri. Substanța rezultată, datorită suprafeței sale moleculare mai mari, creează condiții pentru îmbunătățirea și accelerarea dizolvării în organism și, în cele din urmă, un supliment alimentar cu eficiență mai mare. Inhibarea enzimelor este un proces care are ca rezultat absorbția crescută a substanțelor active conținute în tablete. Extract de Liquorice efectuează această funcție în cadrul ESSENS Vitamina C.
Acoperirea multistrat a tabletei este o tehnologie unică care apare pe piața mondială pentru medicina ESSENS HOME PRODUSE.
Depunerea succesivă a mai multor straturi cu conținut diferit de substanțe active, dizolvarea tabletei este optimizată, ceea ce duce la efecte revoluționare care pot fi foarte dificile pentru a obtine prin metode conventionale.
ESSENS Vitamina C este micronizata, care asigura o absorbtie rapida in corp cu efecte rapide. Glicirizina, extractul de lemn dulce, suprimă activitatea enzimelor și mărește eficiența și intrarea în organism a vitaminei C. Forma tamponată asigură protecția dinților și membranelor mucoase ale tractului digestiv de o altă vitamină acidă.
Dozaj recomandat: 1 - 2 comprimate zilnic, lăsați să se dizolve în gură.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ES`Leep
Preț de cumparare distribuitor 16.70 €
Preț de vânzare recomandat 23.40 €
Codul produsului hop41
Continutul pachetului 30 tablets
Descrierea produsului:
Acest supliment alimentar natural, revoluționar, are un efect calmant, promovează nevoia de a dormi și îmbunătățește calitatea somnului. Datorită proprietăților și tehnologiei de procesare, acesta depășește în mare măsură produsele similare de pe piață. Conține o combinație eficientă de cinci ingrediente naturale într-un raport adecvat - extracte de con de alpinism, fructe de ardei negri, vișine, care conțin inozitol și crom.
Suplimentul alimentar, ESSENS ES`Leep, a fost dezvoltat și fabricat sub supravegherea farmaceutică din Republica Cehă și este în conformitate cu cele mai stricte reguli și standarde ale UE. Toate componentele sunt obținute exclusiv din surse naturale. Nu sunt preparate chimic materiale, nu se utilizează stabilizatori sau coloranți. Pentru fabricare se folosesc numai cele mai bune ingrediente de cea mai înaltă calitate. ESSENS ES`Leep nu conține zahăr, gluten sau lactoză. Este complet sigur și non-dependență.
Toate produsele ESSENS Home Farmacie produse sunt procesate de tehnologiile cele mai moderne și revoluționare, cum ar fi micronizarea, inhibarea enzimelor și acoperirea multiplă a tabletelor.
Micronizarea este o metodă prin care produsele farmaceutice, substanțele naturale, vitaminele și mineralele își măresc biodisponibilitatea. Este o reducere progresivă a materiei prime la o dimensiune a particulelor de câteva micrometri. Substanța rezultată, datorită suprafeței sale moleculare mai mari, creează condiții pentru îmbunătățirea și accelerarea dizolvării în organism. Datorită acestui fapt, se obțin medicamente cu eficiență mai mare și suplimente alimentare.
Inhibarea enzimei este un proces prin care se obține protecția materialelor active împotriva distrugerii potențiale sau a reducerii absorbției. Este indicată dezactivarea unor enzime prezente în tractul digestiv, circulația sângelui și alte organe. Excluderea posibilelor daune cauzate de activitatea enzimelor ajută la asigurarea activității fiziologice necesare a materialelor active din produse. Extractul de piper negru și conținută în acesta piperina alcaloid, îndeplinește funcția de inhibare a enzimei în ESSENS ES`Leep.
Mai multe straturi de acoperire a unei capsule este o tehnologie unica care apare pentru PRIMUL TIMP PE PIAȚA MONDIALĂ ÎN DOMENIUL PRODUSELOR ESSENS HOME PHARMACY.
Materialele active, după cum este necesar, sunt inserate în miez, altele sunt aplicate în mai multe straturi pe miez. Eliberarea lor este deci optimizată. Aceasta este, în general, o modalitate de a atinge rezultate excelente care pot fi obținute prin tehnici clasice, dar cu mare dificultate.
Materiale active:
• Extract de con de hamei (Humulus lupulus, strobilus)
• Extract de fructe de cires (Prunus cerasus)
• Inozitol
• extract de fructe de piper negru (Piper nigrum), piperină 95%
• crom (clorură cromică)
Hopul comun este o plantă a familiei Cannabaceae. Este valoros pentru efectele antiseptice, tonice și sedative. Extractul de conuri de hop conține un număr de substanțe active, în special amar, taninuri și flavonoide care au capacitatea de a calma nervii și iritația. De asemenea, ajută la inducerea somnului profund.
Extractul de cireș este o sursă naturală de melatonină, un hormon care reglează ritmul circadian și modul somn. Asta inseamna ca cresterea nivelului de melatonina duce la nevoia de a dormi. Extrasul de cireșe prelungește stadiul somnului REM. Inositolul este un bloc important în corp și este implicat într-o gamă largă de reacții biochimice. În tabletele ES`Leep, acționează ca un precursor al melatoninei. Ea are un efect calmant și afectează pozitiv activitatea creierului.
Chromiul este un element de urmărire. Promovează metabolismul carbohidraților și producerea de melatonină. De asemenea, contribuie la reglarea nivelului zahărului din sânge. Acest lucru a fost confirmat de efectele sale pozitive în combaterea stărilor depresive.
Extractul din fructul piperului conține piperina alcaloidă. Ajută la circulația sanguină a membranelor mucoase și, de asemenea, încetinește activitatea enzimelor digestive. Piperina conduce la o mai bună absorbție a substanțelor active din tablete și crește eficiența comprimatelor. Acest lucru contribuie la un efect maxim în corpul nostru.
ESSENS ES`Leep poate fi folosit:
• facilitarea somnului
• îmbunătățirea calitatea și durata somnului
• pentru a opri trezirea noaptea repetată
• pentru a opri trezirea timpurie și probleme cu adormirea
• pentru a reduce oboseala și epuizare
• pentru a calma sistemul nervos ca o prevenire a fricii, hiperactivității și nervozității
Doza recomandată: 1 comprimat trebuie luat cu o oră înainte de culcare.Efectele maxime se vor reflecta în respectarea igienei bune a somnului. Utilizarea regulată a acestor comprima.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Clea`NS
Preț de cumparare distribuitor 21.50 €
Preț de vânzare recomandat 30.00 €
Codul produsului hop51
Continutul pachetului 30 tablets
Descrierea produsului:
Revoluționară, antiparazitar natural care, datorită proprietăților și tehnologiei sale de procedură, depășește cu mult produsele similare de pe piață. Acesta conține extracte de plante standardizate într-o proporție adecvată - extract de magnolie, enzime protează, extract de piper negru și vitamina A. Dacă sunt utilizate în mod regulat, aceste substanțe active naturale au o influență pozitivă asupra tractului digestiv și pentru expulzarea paraziților (viermi, protozoare, bacterii, viruși) din organism.
Suplimentul alimentar ESSENS HOME PHARMACY Clea`NS a fost dezvoltat și este fabricat sub supraveghere farmaceutică în Republica Cehă și îndeplinește cele mai stricte reguli și standarde ale UE. Toate componentele sunt obținute exclusiv din surse naturale. Nu sunt preparate chimic ingrediente. Nu se folosesc conservanți, stabilizatori sau coloranți. Pentru fabricare, se folosesc numai cele mai bune ingrediente de cea mai mare calitate posibilă și garantată. ESSENS Clea`NS nu conține zahăr, gluten sau lactoză. Este complet sigur și non-dependență.
Producția hi-tech - procesele tehnologice revoluționare de top.
Toate produsele ESSENS Home Pharmacy sunt prelucrate de cele mai moderne și revoluționare tehnologii care includ micronizarea, inhibarea enzimelor și acoperirea cu tablete multistrat.
Micronizarea extractelor din plante este o metodă prin care substanțele farmaceutice, substanțele naturale, vitaminele și mineralele își măresc biodisponibilitatea. Este o reducere progresivă a materiei prime la o dimensiune a particulelor de câteva micrometri. Substanța rezultată, datorită suprafeței sale moleculare mai mari, creează condiții pentru ameliorarea și accelerarea dizolvării în organism și, în cele din urmă, un supliment alimentar cu eficiență mai mare.
Inhibarea enzimelor este un proces care are ca rezultat absorbția crescută a substanțelor active conținute în tablete. Extractul de fructe de piper negru joacă aceste funcții în cadrul companiei ESSENS HOME PHARMACY Clea`NS.
Depunerea succesivă a mai multor straturi cu conținut diferit de substanțe active, dizolvarea tabletei este optimizată, ceea ce duce la efecte revoluționare care pot fi foarte dificil de realizat prin metode convenționale.
Ingrediente active:
• extract de coajă de magnoliu (Magnolia officinalis)
• protează, Aspergillus oryzae, var. (endo- și exopeptidază de tip fermentație koji, activitate enzimatică 37 500 FCC HUT / doză)
• extract de piper negru (Piper nigrum) cu 95% piperină
• vitamina A (extract de acetat de retini)
Extractul Magnolia contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal în ceea ce privește mișcarea obișnuită a intestinului, are efecte dezinfectante și exclude pozitiv paraziții din corpul uman.
Elimină resturile rămase de paraziți și previne efectele materialelor toxice din organism. Vitamina A are o semnificație importantă pentru vederea, are un efect pozitiv asupra membranelor mucoase, calitatea oaselor și, în același timp, protejează celulele de stresul oxidativ. Mecanismul efectului dintre vitamina A și paraziți nu este exact cunoscut. Este sigur că majoritatea paraziților au un nivel crescut de vitamina A în corpul lor. Atunci când sunt consumate simultan cu piperină, paraziți consumă vitamina A și piperină, ceea ce îi ucide.
Piperina este extractul din fructul de piper negru, care ajuta membranele mucoase sanguine, incetineste functia unor enzime, suporta functia normala a sistemelor vasculare si nervoase si asigură o absorbție mai bună a materialului eficient în organism și o eficiență crescută, care conduce la un efect maxim în organism.
ESSENS HOME PHARMACY Clea`NS poate fi folosit:
• ca un început potrivit când începeți o dietă adecvată
• ca un antiparazitar natural - expulzarea paraziților străini din corp
• ca o detoxificare globală a unui organism
Doză recomandată: 1 comprimat în timpul zilei.
Se recomandă utilizarea regulată timp de trei luni. În cazuri rare de dozaj crescut, nu depășiți doza zilnică de 5 comprimate.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hard`EN
Preț de cumparare distribuitor 15.00 €
Preț de vânzare recomandat 21.00 €
Codul produsului hop61
Continutul pachetului 30 tablets
Descrierea produsului:
Revoluționar, supliment alimentar natural pentru a sprijini erecția masculină care, datorită proprietăților sale și tehnologiei de producție, depășește cu mult produsele similare de pe piață. Conține în principal aminoacizii L-citrulină și L-ornitină, precum și extractele de legume standardizate din frunzele de ceai verde nefermentat și fructele de piper negru într-o proporție adecvată. Aceste substanțe active în mod natural au fost selectate astfel încât, după administrarea orală la bărbați, alimentarea cu sânge a țesuturilor este influențată pozitiv și este susținută capacitatea sexuală, libidoul și capacitatea de erecție.
Suplimentul alimentar, ESSENS Hard`EN, a fost dezvoltat și fabricat sub supravegherea farmaceutică din Republica Cehă și este în conformitate cu cele mai stricte reguli și standarde ale UE. Toate componentele sunt obținute exclusiv din surse naturale. Nu sunt preparate chimic materiale, nu se utilizează stabilizatori sau coloranți. Pentru fabricare se folosesc numai cele mai bune ingrediente de cea mai înaltă calitate. ESSENS Hard`EN nu conține zahăr, gluten sau lactoză. Este complet sigur și non-dependență.
Toate produsele ESSENS Home Farmacie produse sunt procesate de tehnologiile cele mai moderne și revoluționare, cum ar fi micronizarea, inhibarea enzimelor și acoperirea multiplă a capsulelor.
Micronizarea este o metodă prin care produsele farmaceutice, substanțele naturale, vitaminele și mineralele își măresc biodisponibilitatea. Este o reducere progresivă a materiei prime la o dimensiune a particulelor de câteva micrometri. Substanța rezultată, datorită suprafeței sale moleculare mai mari, creează condiții pentru îmbunătățirea și accelerarea dizolvării în organism. Datorită acestui fapt, se obțin medicamente cu eficiență mai mare și suplimente alimentare.
Inhibarea enzimei este un proces prin care se obține protecția materialelor active împotriva distrugerii potențiale sau a reducerii absorbției. Este indicată dezactivarea unor enzime prezente în tractul digestiv, circulația sângelui și alte organe. Excluderea posibilelor daune cauzate de activitatea enzimelor ajută la asigurarea activității fiziologice necesare a materialelor active din produse. Extractul de piper negru și conțin în el piperina alcaloid, îndeplinește funcția de inhibare a enzimei în ESSENS Hard`En.
Mai multe straturi de acoperire a unei capsule este o tehnologie unică care apare pentru PRIMA DATA PE PIAȚA MONDIALĂ ÎN CADRUL PRODUSELOR DE FARMACIE DE ESSENS HOME.
Materialele active, după cum este necesar, sunt inserate în miez, altele sunt aplicate în mai multe straturi în jurul nucleului. Eliberarea lor este deci optimizată. Aceasta este, în general, o modalitate de a obține rezultate excelente care pot fi obținute prin tehnici clasice, dar cu mare dificultate.
Ingrediente active:
• sinensis folia non fermentata
• L-citrulina
• Extract de piper negru (Pipernigrum)
Aminoacizii sunt, in diverse combinații reciproce, un bloc de proteine ​​în organisme și au o influență esențială asupra metabolismului, formării masei musculare și scheletice și funcționării corecte a țesuturilor corpului.
L-citrulina este un aminoacid neesential. Se absoarbe din tractul digestiv în circulația sanguină. Prin activitatea enzimelor, aceasta se transformă în aminoacidul L-arginină, care provoacă creșterea rapidă a circulației sângelui tisular și transferul de energie către mușchi. L-arginina este o sursa de oxid nitric (NO) in organism. Creșterea activității moleculelor de oxid nitric duce la vasodilatație (dilatarea vaselor de sânge). Dilatarea vaselor de sânge în penis, combinată cu creșterea fluxului sanguin în corpurile cavernoase, permite o erecție mai puternică.
Extractul de ceai verde conține o cantitate mare de catechine care influențează pozitiv elasticitatea vaselor. Aceasta susține activitatea inimii normale.
Extractul de fructe de piper negru conține piperina alcaloidă. Ajută la aprovizionarea cu sânge a membranelor mucoase. Aceasta încetinește funcția enzimelor digestive. Induce termogeneza care mărește producția energetică a țesuturilor corporale. Datorită piperinei, o absorbție mai bună a materialelor active dintr-o tabletă mărește în primul rând eficiența obținută. Acest lucru contribuie la atingerea efectelor maxime în organism. ESSENS Hard`EN este destinat bărbaților adulți, indiferent de vârstă, care se confruntă cu nemulțumirea cu calitatea erecției lor și doresc să facă ceva pentru a inversa acest lucru.
Doza recomandată: 1 comprimata cu aproximativ 30 de minute înainte de activitatea sexuală. În cazuri excepționale de doză crescută, nu depășiți doza zilnică de 5 comprimate. Pentru a obține rezultate, stimularea sexuală este necesară.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ES`Pure
Preț de cumparare distribuitor 13.00 €
Preț de vânzare recomandat 18.20 €
Codul produsului hop71
Continutul pachetului 30 tablets
Descrierea produsului:
Revoluționar, antiparazitar natural care, datorită proprietăților și tehnologiei sale de procedură, depășește cu mult produsele similare de pe piață. Acesta conține ingrediente eficiente alese într-o proporție adecvată - magneziu, mangan, taurină de aminoacizi și vitaminele B6 și B9. Atunci când sunt utilizate în mod regulat, aceste substanțe active naturale au o influență pozitivă asupra regenerării ficatului și purifică corpul de toxine.
ESSENS HOME PHARMACY ES` Suplimentul alimentar pur a fost dezvoltat și fabricat sub supraveghere farmaceutică în Republica Cehă și îndeplinește cele mai stricte reguli și standarde ale UE. Toate componentele sunt obținute exclusiv din surse naturale. Nu sunt preparate chimic ingrediente. Nu se folosesc conservanți, stabilizatori sau coloranți. Pentru fabricare, se folosesc numai cele mai bune ingrediente de cea mai mare calitate posibilă și garantată. ESSENS HOME PHARMACY ES`Pure nu conține zahăr, gluten sau lactoză. Este complet sigur și non-dependență.
Toate produsele ESSENS Home Pharmacy sunt procesate prin tehnologiile cele mai moderne și revoluționare, care includ micronizarea, inhibarea enzimelor și stratul de acoperire multi-strat.
Micronizarea extractelor din plante este o metodă prin care produsele farmaceutice, naturale substanțele, vitaminele și mineralele își măresc biodisponibilitatea. Este o reducere progresivă a materiei prime la o dimensiune a particulelor de câteva micrometri. Substanța rezultată, datorită suprafeței sale moleculare mai mari, creează condiții pentru ameliorarea și accelerarea dizolvării în organism și, în cele din urmă, un supliment alimentar cu eficiență mai mare.
Inhibarea enzimelor este un proces care are ca rezultat absorbția crescută a substanțelor active conținute în tablete.
Depunerea succesivă a mai multor straturi cu conținut diferit de substanțe active, dizolvarea tabletei este optimizată, ceea ce duce la efecte revoluționare care pot fi foarte dificil de realizat prin metode convenționale.
Ingrediente active:
• Magneziu (sulfat de magneziu)
• Magneziu (oxid de magneziu)
• Mangan (sulfat de mangan)
• Vitamina B9 (acid pteroil monoglutamic) Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)
Magneziu contribuie la reducerea oboselii, epuizarea și un metabolism energetic optim. Atunci când este conectat cu mangan și taurină de aminoacizi, are o influență benefică asupra regenerării ficatului, care este cel mai proeminent organ de detoxifiere din organism și care, pe lângă o serie de procese importante, are rolul de a curăța toxinele din corpul uman care circulă în sânge sau în sistemele limfatice. Vitaminele B6 și B9 influențează pozitiv funcția sistemului imunitar și nervos și, în același timp, contribuie la menținerea funcțiilor psihologice și la reducerea oboselii și epuizării.
ESSENS HOME PHARMACY ES`Pure poate fi folosit:
• ca un început potrivit când începeți o dietă adecvată
• ca o detoxificare globală a corpului
• expulzarea toxinelor din sânge și a sistemelor limfatice
• ca suport și protecție a celulelor hepatice
Dozaj recomandat: 1 comprimat seara, care trebuie luat împreună cu alimentele. Se recomandă utilizarea regulată timp de trei luni. În cazuri rare de doză crescută, nu depășiți doza zilnică de 6 comprimate.